Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Nikah şahidi benim, yalnız ben bekarım, öyle sap gitmek olmaz. Benim yanıma birisini bulmanız lazım.. :/[signature][hline][/b] Lonely, 10 Ağustos 2005 04:23 tarihinde demiş ki: istediğiniz yemek olsun. ayıp ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Murtaza, 10 Ağustos 2005 04:38 tarihinde demiş ki: Nikah şahidi benim, yalnız ben bekarım, öyle sap gitmek olmaz. Benim yanıma birisini bulmanız lazım.. :/ ben o işide halledicem merak etme. bu arada hiç nikah görmedigim için dansöz kısmını bilemicem. tabii olsa hayır demem orası ayrı mevzu.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 10 Ağustos 2005 04:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 her neyse şaka bi yana da..ben dediklerimi söylüyorum hala..lonely seni gerçekten üzmek istemiyorum ama bana bu sanal ortamlar ne biliyim sahte geliyo biraz :( sonuçta ben sadece bi patiyim :( en azından burda :P [signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. [Bu mesaj Clementine tarafından 10 Ağustos 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nikahına beni cağır sevgilim istersen şahidin olurum seni bu adam kim diye soran olursa eski bir dos dersin sevgilim ühühühühüh[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hepimizpatiyiz sen demekki Lonely için daha özel bi patiymişsin.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: 2pac, 10 Ağustos 2005 04:39 tarihinde demiş ki: nikahına beni cağır sevgilim istersen şahidin olurum seni bu adam kim diye soran olursa eski bir dos dersin sevgilim ühühühühüh ahahahahahahah :D koptum ya muahau ilahi 2pac :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ne güz ne güller ister, bu kalp bir sende titrer, yak hadi durma, senin bu küller. Ne yazı ne kışı bekler, bu kalp bir seni özler, vur hadi durma, senin bu izler...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben yatiorum, yarın clementine ve lonely i bi çift olarak masamda istiyorum! ahahahah :D[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Lonely, 10 Ağustos 2005 04:41 tarihinde demiş ki: Ne güz ne güller ister, bu kalp bir sende titrer, yak hadi durma, senin bu küller. Ne yazı ne kışı bekler, bu kalp bir seni özler, vur hadi durma, senin bu izler... :( !!! O_O!!! :([signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kaç kopya?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 herkese güzel düşünceleri için çok teşekkürler ama galiba olmayacak duaya zorla amin demeye çalışıyorum...:(:(:((iyi sabahlar herkese)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... [Bu mesaj Lonely tarafından 10 Ağustos 2005 04:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yo bence sabırsız davranıyosun. :D[signature][hline][/b] Lonely, 10 Ağustos 2005 04:23 tarihinde demiş ki: istediğiniz yemek olsun. ayıp ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bi bardak su iç sen[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya lonely yapma böyle lütfen :( Ya yemin ederim geçici bu hislerin 6 ay diyosun ama bu son günlerden dolayı böyle...istesen bi güzel unutursun...hem ben 1 yıl yokum ya!!! Bak benimde başıma gelmişti..(hatta patiden! dıdıdınnnnnnnnnnnnn!::D) ama unutuyosun..çünkü olmıycağını anlıyosun bigün...:([signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu arada yanlış anlaşılma olmasın geçmişte kaldı o olay :D ya pembe dizi gibi oldu bea O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ankarada sabah ezanı okunuyo allah allah sabah oldu yine[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 fatocum sevmek üzer adamı, sözler büzer yaranı. olmadı deyip çekeceksen boşa harcama paranı. yıllardır süre gelse aşıklar şevki delse sanalı olmaz derlerse, gel birde memoyu izle. fato bu şiiride taşla beraber kalbine basarsın artık.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 saolasın hasmez...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Clementine, 10 Ağustos 2005 04:46 tarihinde demiş ki:çünkü olmıycağını anlıyosun bigün...:( Hayda o neden ki bakın kalpde veririz size kırmızı kırmızı[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 arkadaşlar yaw yapmayınız etmeyiniz...görende dünyanın sonu sanıcak...ben garanti ediyorum o bu bi hafta içinde fln benden çok daha iyi bi hatunla tanışcak :) sora bana da annatcak msnden fln.. herşey güzel olucak :)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Cuce, 10 Ağustos 2005 04:55 tarihinde demiş ki: said: Clementine, 10 Ağustos 2005 04:46 tarihinde demiş ki:çünkü olmıycağını anlıyosun bigün...:( Hayda o neden ki bakın kalpde veririz size kırmızı kırmızı ya.. ben başka bi olaydan söz ediyodum :) ama ben yinede inanmıyorum böyle internet ortamında başlıyan aşklara...sen hiç yaşadınmı da?[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Clementine, 10 Ağustos 2005 04:55 tarihinde demiş ki: arkadaşlar yaw yapmayınız etmeyiniz...görende dünyanın sonu sanıcak...ben garanti ediyorum o bu bi hafta içinde fln benden çok daha iyi bi hatunla tanışcak :) sora bana da annatcak msnden fln.. herşey güzel olucak :) öehhhh, bunu yazmasaydın daha iyi olurdu. zzz[signature][hline][/b] Lonely, 10 Ağustos 2005 04:23 tarihinde demiş ki: istediğiniz yemek olsun. ayıp ettiniz. [Bu mesaj Murtaza tarafından 10 Ağustos 2005 04:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 aşk denir mi bilinmezde bazı hatunların resmine bakarken bogazımın dügümlendigini bilirim. teknik olarak kafada nasıl canlandırdıgına bakıyo tabii. mesela resimde hoşlanabilicegi bi ayrıntı varsa mesela gözleri, kulakları, burnu, burun delikleri ve hatta burun kılları insan onu hayalindeki kişiye uyarlıyo sonra ordan extract yada save as yaparak aşk boyutuna geçiyo dersem kimse bişey anlamicagı için yorumsuz bırakıyorum.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 10 Ağustos 2005 05:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Murtaza, 10 Ağustos 2005 04:58 tarihinde demiş ki: said: Clementine, 10 Ağustos 2005 04:55 tarihinde demiş ki: arkadaşlar yaw yapmayınız etmeyiniz...görende dünyanın sonu sanıcak...ben garanti ediyorum o bu bi hafta içinde fln benden çok daha iyi bi hatunla tanışcak :) sora bana da annatcak msnden fln.. herşey güzel olucak :) öehhhh, bunu yazmasaydın daha iyi olurdu. zzz ne yazmamı isterdin? evlenicezz pembe panjurlu evimize tüm patiler davetlidir!!!! :D [signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. [Bu mesaj Clementine tarafından 10 Ağustos 2005 05:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Clementine, 10 Ağustos 2005 04:58 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 10 Ağustos 2005 04:55 tarihinde demiş ki: said: Clementine, 10 Ağustos 2005 04:46 tarihinde demiş ki:çünkü olmıycağını anlıyosun bigün...:( Hayda o neden ki bakın kalpde veririz size kırmızı kırmızı ya.. ben başka bi olaydan söz ediyodum :) ama ben yinede inanmıyorum böyle internet ortamında başlıyan aşklara...sen hiç yaşadınmı da? aşkın kılıfı yoktur her an her yerde karşına çıkar zaman mekan aşk için geçerli bir terim değildir...bence inanmalısın internet ortamında başlıyan aşklara :)[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar