Excane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Arkadaşlar merhaba.Biliyorsunuzki warrior health olarak yüksek bi class.Benim merak ettiğim şu; Lvl 60 bir karakter en fazla level kaç elite yaratığı solo olarak kesebilir?(boss değil random) Bunu merak ettim çünkü lvl60-61 elite yaratıkları rogue ve magelerin rahatlıkla kestiklerini biliyorum.Healerlar saten kesebiliyorlar.Evet cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tamamen üstündeki itemlara bağlı[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mob'a göre de değişir. Elite mob'lar epey farkedebiliyor, mesela burning steppes'te blackrock mountain girisinin güneyinde elite dragonkin'ler var. level 55 mi 57 mi ne, o dediğiniz rogue'ları salın bakalım noluyor :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 36 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Benim merak ettiğim lvl 56 bi devilsauru kesebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 çok rahat[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ne rahat? Full armorlu halimde 1000 vuruyor o deviller. Neyi rahat kesiyorsunuz?[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sen king mosha rastlamıs olmayasın yanlıslıkla ? :) level 60 olur biraz kendileri ve sağlam vurur. normal devilsaurlar lvl 54-56 elite ve lvl 60 rogue'umla tek evasionla alıyorum. warriorun zorlanmaması lazım[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mosha 3 kishi saldirmishtik biliyorum ne vurdugunu onun. Bugune kadar 200-300 tane devil kestim. Eger dusurmedilerse dmglarini o kadar rahat hade devil farmliyim yaratiklar degil.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sana o kadar vurmaları imkansız warrior halinle. bana normal vurusları 450-550. armor 1600[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Valla, millet daha yeni yeni 60 olmaya bashladiginda if nin yarisina 100-150k dan devil set sattim . O kadar diyim.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 deviller 300 civari vuruyor bi warriora 3500 civari armoru varken ama shield takip demoralize ettiginde 200-250 arasi vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 o zaman deviller eski deviller degil. 1000 yedigimi biliyorum kafaya.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 moshdan da 1700 falan yemishtim. healer yetishtirmemishti.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 o burningdeki mahlukatlarda 350-450 arasi vuruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 da sonucda sanirim 7k civari hpleri var.düşünün ortalama 350 ile vursanız 20 vuruş eder.Siz 20 tane vurana kadar o da 20 tane vurursa 300*20=6000 hp bu kadar hp cok nadir warriorda var die dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 en güzel warlock kesiyor yeaa[signature][hline]valandil ownz j0o! bir eğlencemizin de sonuna geldik WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 valla gecen bi druid gordum burningde arcane farmliorum volchan var level 60 elite adam catir catir kesior moonlight root falan hic zorlanmadi. oyle bi obarey olmusumdi bulasmadim bile izledim eha[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 warrior soloda holy priestten bile kötü nerdeyse, kastığına deymez solo. Potion parasından batarsın[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 miraul o adam Fire mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Cuce, 09 Ağustos 2005 23:23 tarihinde demiş ki: warrior soloda holy priestten bile kötü nerdeyse, kastığına deymez solo. Potion parasından batarsın Yaninda bir tane Holy Priest varsa Warrior'un, her sey farkli gelisir ama. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dimi holy priestlerde common drop zaten, her warrior'ın kiçinda bi holy priest trinketle summonlıyosun =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: mADmaXimus, 10 Ağustos 2005 00:23 tarihinde demiş ki: miraul o adam Fire mıydı? bilmiorum kacarken bakmayi aklima getirmedim :)[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Valla benim Friend List Holy Priest dolu. Hatta bazilari Soulbound. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bi elite bikac warriori rahat sololar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 geçen gun elite mob gankledik bi tane ben tankladım diğer 3 arkadaş cekti arcaniteları ms dayadı ama öldüremedik, Yarın tekrar deniycez "lfm 5 man warrior elit mob" diye bağırıp if de acımıycam bu sefer acıcam retalı.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar