Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior ve elite npcler

Excane

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar merhaba.Biliyorsunuzki warrior health olarak yüksek bi class.Benim merak ettiğim şu;
Lvl 60 bir karakter en fazla level kaç elite yaratığı solo olarak kesebilir?(boss değil random)

Bunu merak ettim çünkü lvl60-61 elite yaratıkları rogue ve magelerin rahatlıkla kestiklerini biliyorum.Healerlar saten kesebiliyorlar.Evet cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Mob'a göre de değişir. Elite mob'lar epey farkedebiliyor, mesela burning steppes'te blackrock mountain girisinin güneyinde elite dragonkin'ler var. level 55 mi 57 mi ne, o dediğiniz rogue'ları salın bakalım noluyor :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 36 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

sen king mosha rastlamıs olmayasın yanlıslıkla ? :) level 60 olur biraz kendileri ve sağlam vurur. normal devilsaurlar lvl 54-56 elite ve lvl 60 rogue'umla tek evasionla alıyorum. warriorun zorlanmaması lazım[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gun elite mob gankledik bi tane ben tankladım diğer 3 arkadaş cekti arcaniteları ms dayadı ama öldüremedik,

Yarın tekrar deniycez "lfm 5 man warrior elit mob" diye bağırıp if de acımıycam bu sefer acıcam retalı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...