Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior ve elite npcler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar merhaba.Biliyorsunuzki warrior health olarak yüksek bi class.Benim merak ettiğim şu;
Lvl 60 bir karakter en fazla level kaç elite yaratığı solo olarak kesebilir?(boss değil random)

Bunu merak ettim çünkü lvl60-61 elite yaratıkları rogue ve magelerin rahatlıkla kestiklerini biliyorum.Healerlar saten kesebiliyorlar.Evet cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar...
Mesaj tarihi:
sen king mosha rastlamıs olmayasın yanlıslıkla ? :) level 60 olur biraz kendileri ve sağlam vurur. normal devilsaurlar lvl 54-56 elite ve lvl 60 rogue'umla tek evasionla alıyorum. warriorun zorlanmaması lazım[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
Mosha 3 kishi saldirmishtik biliyorum ne vurdugunu onun. Bugune kadar 200-300 tane devil kestim. Eger dusurmedilerse dmglarini o kadar rahat hade devil farmliyim yaratiklar degil.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
sana o kadar vurmaları imkansız warrior halinle. bana normal vurusları 450-550. armor 1600[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
Valla, millet daha yeni yeni 60 olmaya bashladiginda if nin yarisina 100-150k dan devil set sattim . O kadar diyim.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
da sonucda sanirim 7k civari hpleri var.düşünün ortalama 350 ile vursanız 20 vuruş eder.Siz 20 tane vurana kadar o da 20 tane vurursa 300*20=6000 hp bu kadar hp cok nadir warriorda var die dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
valla gecen bi druid gordum burningde arcane farmliorum volchan var level 60 elite adam catir catir kesior moonlight root falan hic zorlanmadi. oyle bi obarey olmusumdi bulasmadim bile izledim eha[signature][hline]Rainy
Mesaj tarihi:
warrior soloda holy priestten bile kötü nerdeyse, kastığına deymez solo. Potion parasından batarsın[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 09 Ağustos 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
warrior soloda holy priestten bile kötü nerdeyse, kastığına deymez solo. Potion parasından batarsın

Yaninda bir tane Holy Priest varsa Warrior'un, her sey farkli gelisir ama. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Mesaj tarihi:
dimi holy priestlerde common drop zaten, her warrior'ın kiçinda bi holy priest trinketle summonlıyosun =)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
geçen gun elite mob gankledik bi tane ben tankladım diğer 3 arkadaş cekti arcaniteları ms dayadı ama öldüremedik,

Yarın tekrar deniycez "lfm 5 man warrior elit mob" diye bağırıp if de acımıycam bu sefer acıcam retalı.[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...