Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Beyler ben anlamadım şimdi hangi ırk olcaz ona göre yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben human olucam.. (her zamanki gibi)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende human olmak istiom oyunu bugun sabah 5de indirdim :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Download %75 complate. Hız 27.x KB/s Gece 4 te açılıyo diyolar. Sanırım biter o saate rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben 3 saatte indirdim.Beyler su 70 lvl olayı doğrumu doğruysa ilk kez öle bi charla oynucamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İnşallah Doğrudur Aga Öyle Olursa Aboowww... :D Gel keyfim gel ona buna meteor,paper adama asas ile lvl70skilli+spike BP felan düşünemiom aga :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 insallah öledir 20 gün hayal görürüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mage class ında hem light ın hemde fire ın lvl 70 büyüsünü gördüm ama ice ı göremedim eski bir ice mage olaraktan. Lvl 70 olrak başlanıyorsa kesinlikle ice ım!! Arkadaşlar lvl 70 ice büyüsünün ss ini bilen varsa upload edebilirmi topic e ?[signature][hline]"Bayrağını düşmana kaptırma! "Yurduna yabancı ayak bastırma! "Dilini unutup yabancı dillerlen konuşma! "Düşmanın verdiği öğütlere kanıp kardeşlerini küçük görme! "Yurdunu Bırakıp yağıya(düşman) yanaşma! "Ey büyük Türk ulusu! "Dünyada yapamayacağın hiçbir iş yoktur;Çünkü sen Gültekin gibi kahramanlar yetiştirmiş bir ulusun oğlusun!Bunu böyle gör,böyle dinle!Bayrağımızın rengi solmasın, Gölgelice kaba ağaçlarımız kesilmesin,ulumsuzun arasına ikililik girmesin,yurdumuza yağı ayak basmasın,ey büyük Türk Ulusu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hepsi Meteor Değilmi İce ınkide buz beyazıdır.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 meteor ne bea :(( 70 büyüs ne oluor ? master bölümünümü diorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Evet %100 buz büyüsü fakat, hepsi meteor değil sadece flame de meteor var, light da ise chain lighting var lvl 70 light mage alan büyüsü. Ice çok merak ediyorum.[signature][hline]"Bayrağını düşmana kaptırma! "Yurduna yabancı ayak bastırma! "Dilini unutup yabancı dillerlen konuşma! "Düşmanın verdiği öğütlere kanıp kardeşlerini küçük görme! "Yurdunu Bırakıp yağıya(düşman) yanaşma! "Ey büyük Türk ulusu! "Dünyada yapamayacağın hiçbir iş yoktur;Çünkü sen Gültekin gibi kahramanlar yetiştirmiş bir ulusun oğlusun!Bunu böyle gör,böyle dinle!Bayrağımızın rengi solmasın, Gölgelice kaba ağaçlarımız kesilmesin,ulumsuzun arasına ikililik girmesin,yurdumuza yağı ayak basmasın,ey büyük Türk Ulusu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 lvl 70 ice buyusu ice storm mu stromlu bişiydi yada öle bişiydi :D[signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Her karakterim var bi warior yapamadım ona yanıyorum. Hemen insan warior açacam (barbarlar çok uyuz bence :D)[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALEXIS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bende varım bu testte[signature][hline]powered by phpBB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ya arkadaşlar clienti indirdim ama pasvord istiyor kurmak için ne şifresi bu gönderdikleri mail de sadece benim acc nin parola ve şifresi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 beyler hemen umutlanmayın öle unutmayınki ke da lvl 70 skilli diye bişey yok siz onun yerine aynıanda 2 nova atıcam diye sevinin :D yada alrım inventoryme 1 iron bow , 2 shard adama uzaktan shadow hunter çakar yanıma gelince beynine spike ı koyarım diye düşünün yani hayallerinizin içinde lvl 70 skilli olmasın boşu boşuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 beyler burda saat tam 4de gircek var mı varsa msnini versin aynı anda girek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 silelim bunu... sarhosluk kotu bazen. [Bu mesaj tosun_pasa tarafından 10 Ağustos 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 umarım 04:00 de açılır yükledim ve girdim ancak faled logging server diyo bakalım saat 04:00 bekleyelim umarım açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Launcher den mi girdin? bende exe. ye basınca bi halt olmuoda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende de exe yi tıkalıynca bişi olmuor :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : LasombrA LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hayır lancuherden değil c den knight test den exe ile girdim ve ıd ve şifreyi yazdım ancak server daha online değil yazısı ile karşılaştım sanırım 04:00 da açılacak diyorlar bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 abi orayı nasıl actın exe caslımıor ki[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : LasombrA LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 valla çağrı sizde bi sorun olmalı benimkinde açtı ve girdi ıd ve şireyide girdim ancak loggin faliled server hatası verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben yarına kadar uyumayı düşünmüyorum. 4 e kdr battlefield 2 oynuyom multiplayer gavurlarla :))[signature][hline]"Bayrağını düşmana kaptırma! "Yurduna yabancı ayak bastırma! "Dilini unutup yabancı dillerlen konuşma! "Düşmanın verdiği öğütlere kanıp kardeşlerini küçük görme! "Yurdunu Bırakıp yağıya(düşman) yanaşma! "Ey büyük Türk ulusu! "Dünyada yapamayacağın hiçbir iş yoktur;Çünkü sen Gültekin gibi kahramanlar yetiştirmiş bir ulusun oğlusun!Bunu böyle gör,böyle dinle!Bayrağımızın rengi solmasın, Gölgelice kaba ağaçlarımız kesilmesin,ulumsuzun arasına ikililik girmesin,yurdumuza yağı ayak basmasın,ey büyük Türk Ulusu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar