Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu kirliligi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
napmishsiniz ilk sayfayi boyle ya. Pot tek tek 50 tane konu acicagina oyunla ilgili kisa bilgiler falan diye bir thread acsaydin hepsini ic ice yassaydin rahat olsaydi. Bu hizla giderseniz gunde 50 konu acilir 20 tanesini kimse gormez bile.ayni sey 667_Antisatan icinde gecerli[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 06 Ağustos 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 06 Ağustos 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
arama motorumuzun karakteristlik ozelliginden dolayı uzun vadede bilgilendirici olmuyor. daha önce deneidk bu soyledigini.

bir konu baslıgı altına topladık bilgileri ama gördük ki zsaman içerisinde o konu baslıgınin icinde binlerce mesaj atılmış.

aradıgını bulmak imkansız oluyor o durumda.

ama her konu için ayrı bir konu baslıgı acılırsa o zaman arama yapan kişi hemen istedigine kavusuyor.

çok rica ediyorum, bilgilendirici nitelikte acılan konuları (suan pot 'un actıgı konular gibi) LÜTFEN ayrı konu baslıkları açarak yazın.

bundan 3 ay sonra arayan aradıgını hemen bulabilsin. herkese faydamız dokunsun.
[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Mesaj tarihi:
ha sunu ekliyeyim. wow ile gw nin cikish tarihleri ayni. her iki bolumu de takib ediyorum. hickimse cikipta 1 sayfa dolusu post atmamish orda.
Konu warrior mu ? Acarsin 1 tane warrior threadi butun millet yazar.
Ama sen warrior monk sunlari kullansin, bashka bir thread warrior monk ile para kasmanin yollari, warrior monk skilleri, underworlde yolu buldum ama kimseye solemicem diye 80 tane thread acarsan(arama yapmana gerek yok geriye dogru git bak) buna konu kirliligi derler.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
Mesaj tarihi:
ya gercekten tek başlık altında toplarsanız cok sevinirim ilk sayfa full bikisinin başlıklarıyla dolu ve hepsi cok güzel bilgiler ama forum mantına sığmaz dağınık olmus umarım bundan sonra toplu bi şekilde devam edilir ki biz kullanıcılarada rahatlık olsun saygılar[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Mesaj tarihi:
WOW bölümünde de aynı şekilde.

önce bilgi içeren konu başlıkları açılır, daha sonra bunlar 1 tek stiky konu başlığında toplanır.

http://forum.paticik.com/view.php?id=101193<- wow sticky konu baslıgı. dikkat ederseniz konu içerisinde linkleri verilen sayfalar hep pati forumlarında bilgi içeren konuları işaret ediyor.

pot 'un yaptıgı dogrudur.
trda guild wars oynayan fazla olmadıgı için diger forum alanlarında yapılan, açılan konular bu bölümde yok, o yüzden garip duruyor. sorun buradadır.

bu konu gereksiz yere uzayıp gidiyor. gereken acıklamaları bin defa yaptık işte. daha fazla bu konu hakkında mesaj atılmamasını özellikle rica ediyoruz.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Mesaj tarihi:
Bize yardımcı olursan seviniriz bilgilerini bizle paylaşırsan, bu çok basit yararlı bir konu açar ve önemli bulduğunu paylaşırsın
YAlnız bir tek şey belirtmekm istiyorum bu hakkaten uzayıp gidiyor konu şu şekildede olabilir
1 Evinizdenmi internet cafedenmi yoksa işyerinizdenmi oynuyorsunuz ?
2 Oynadığınız bilgisayarın özellikleri nedir
3 oyunda pvp yimi ve ya pve yi mi seviyorsunuz
4 Oyunu bitirdiniz pvp ye mi başlıyacaksınız yoksa başka bir chr acıp yenidenmi oyanyacaksınız
5 Sizce bir sonraki upgrade de neler olmalı
Şimdi bizi aydınlat bu konulardan sana göre hangisi bilgi verici hangisi deil veya bu yukardaki konulardan hangisi senin için gereksiz belki hepsi ama bazı insanlar bilmek istiyecektir .
Gerçekten eleştiri yapmak için yapmayın onun yerine yararlı olun madem böyle bir eleştiri yapmışsın Lütfen yardımcı ol sence gereksiz olan bir konu başkası için gekekli olmazmı ?

[Bu mesaj pot tarafından 07 Ağustos 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zamo tarafından 07 Ağustos 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eleştri yapmış icin eleştri yapmıorum. senin actıın konuların cogu gereksiz ve yanlıs yonlendirme insanları.
biliorum die one atlamak icin cidden bilmek gerekir..
daha yararlı bilgiler icin kore yerine gwonline.net i takip etsen daha ii edersin..[signature][hline]live free , die well..
Nijensta Valdre @ gw
Mesaj tarihi:
said:
noregret, 08 Ağustos 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
eleştri yapmış icin eleştri yapmıorum. senin actıın konuların cogu gereksiz ve yanlıs yonlendirme insanları.
biliorum die one atlamak icin cidden bilmek gerekir..
daha yararlı bilgiler icin kore yerine gwonline.net i takip etsen daha ii edersin..

Sana şöyle bir yanıt vermeye çalışayım Konu kirliliği bu başlığı açan Sayın deli dumrulla tanıştım hakkaten deli dolu mert biri lafını esirgemiyor kendisi bizim guildimize üye oldu böylece yakın konuşma fırsatı buldum kendsinin paticik tarih bölümlerinin iyi tartışmacısı ve eleştiricisi olduğunu söyledi . Sonra Guild warsla ilgili bir sürü soru sormaya başladı dedimki sorduğun soruların cevapları forumlarda var git bak sanırım kendisi yakında buraya alan yetkilisi olacak başka bir arkadaşımızın yakın arkadaşı neyse dediki sen söyle uğrastırma yani şimdi sanırım onu oyunda mutulu ettik elimizden geldiğince ama şu kanıya baktım o kendisi forumlarda neler yazılıp yazılmadığını dikkate almadan hemen cevredeki yazılara bakarak ki bu yazıları kimlerin yazdığı ve amacları malum olan kişilerin dolamasına geldi ve hemen formunu actı . dediğim gibi burada gercekten bir emek veriyorum belki bir kacınız taktir ediyor ama bazılarınız gerçekten çok acımasızca eleştiriyor sanırım sen tüm forumları okumuşsundur özellikle benim icin forum kirliliğine yol acıyor dediğin pot için ve sanırım okuduklarından menun kalmadın ne yapalım . ben geneede buradaki insanları elimden geldiğince bilgilendirecem mesela çok basit olarak ben underworlda nereden gidiceğimi bimiyordum fow a nasıl gireceğimi bilmiyordum ve eminimki bir çok kişide bu bilgiyi bilmiyordu . Ama şimdi senin sanırım okumadığın bir topici okuyanlar bunu biliyor mesela ben ar lar hakkında detaylı bilgi bilmiyordum ama burada olan bir topic de anlattığım gibi öğrendim ve paylaştım
Bir de şöyle düşün evliyim çoçuğum var çalışıyorum ve buraya vakit ayırıyorum buraya bir emek veriyorum 3 günde olsa gercekten birşeyler yapmaya çalışıyorum . Elimden geldiğince . ve inan senin ve senin gibiler yüzünden bir çok yazmak istediğim konuyu eleştireceksiniz diye yazmaya çekiniyorum neden biliyormusun size bu sayfayı okuyanlara değer veriyorum umarım size verdiğim değer kadarını Hakediyorumdur.

[Bu mesaj pot tarafından 08 Ağustos 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayatta manupule edilecek en zor insanlardan 1 tanesiyim o yuzden xxx in doldurushuna gelmek diye bir olay yok , xxx de yok, cikan olay ile benim threadimin zamanlari hemen hemen ayni zamanda ama olay nedir bilmiyorum bile.5-6 saate tum 1. sayfa deyishtigi icin ve herbirinde 1 post 4 konu kitli vs. Yazimda en bashta yazdigim gibi lafim sadece pota degildi. Herkezeydi.oldum olasi flooddan nefret etmishimdir. Neyse ben soyliyceklerimi oyun icinde de soyledim zaten, buradan tartiship uzatmaya gerek yok. Tartishicaksak oyun icinde tartishiriz zaten her turlu.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
Mesaj tarihi:
ya beyler adam uğraşıyo yazıyo ama bi türlü beğendiremiyo kendisini size. farkındamsınız okadar üyeden en fazla 2-3 kişinin sesi çıkıyo,demekki insanlar ihtiyaç duyup yararlanıyolar, şahsen benim çok işime yaricak bu bilgiler, hiçbirini bilmiyodum.
haa dersenizki git kardeşim oyunun sitesinden şurdan burdan oku öğren diye,yok kardeşim okadar ingilizcem ve eminimki çoğu üyemizinde yeterli değil bunun için.
sorun ne anlayamıyorum,insanlar memnun,2-3 kişi dışınca. o 2-3 kişide eleştirme,mahalefet işini kendilerine görev edinmişler.
yoksa bence başka amaçları yok[signature][hline]www.atitd.com
info.atitd.net/
wiki.atitd.net/tale2
Mesaj tarihi:
heh ben farkındaysan her mesajını eleştirmiorum..
bazıları eleştirmeyi biliorum demek sayar ama ornek vermek gerekirse senin 50k lık laf die actiin 1337 mevzu yazdıklarıma ornek..
bilmem annatabildimmi
ayrıca bir oyun oynuosun yaşın ve durumun onemi olduunu sanmıorum... oyuna girdikten sora hepimiz esitiz
hade bi daada elestri vs yazmıcam dilediince yaz madem cekiniosun lol[signature][hline]live free , die well..
Nijensta Valdre @ gw
Mesaj tarihi:
Bazı kısımlar veya çoğu kısımlar yabancı forumlardan alınmış olsa bile burda o forumlara bakmayan ve çoğu şeyi bilmeyen bisürü insan var.Kendinden önce bu bilmeyen insanları düşünerek cevap yaz, pot boş bilgi yazmıyor.O bilgileri birleştirerek bir genel bilgi/taktik forumu oluşturacağız.[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru
Mesaj tarihi:
Konu ile alakasız görünsede başka bir kirlilikte sanırım delidumrul nick li arkadaşımızın ş leri sh şeklinde yapması, bunun sebebi ingilizce bir klavye kullanıyor olman mı yoksa neden? ve eğer ingilizce kullanıyorsan lütfen ş yerine s kullanır mısın nedense benim sinirlerimi bozuyor.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.
Mesaj tarihi:
Evet kirlilik dogru. Neyse uzatmak istemiyorum ama shu sekidle bir ornek verebilirim sanirim;

Kac şık var secebilecegim ? (pot tarafından sansür edilmiştir sen eskisi gibi yaz)
Kac shIk var secebilecegim ?

Karini paylashirmisin ?
Kaarini paylashirmisin ?[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!

[Bu mesaj pot tarafından 10 Ağustos 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sansur edilecek birsey yoktu aslinda. Buradaki herkezin olgun insanlar oldugunu dushundugumden ve konuyu aciklamak icin yazdim o sekilde.Nesye,
S , Sh($)
I , i
harflerinin kullanilmasi gerektigi yerlerde kullanilmadiginda ne gibi sonuclar verdigini gorduk ogrendik.
dedigim gibi konuyu uzatmaya gerek yok.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
  • Yeni Oluştur...