Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 az önce haberlerde duydum balonun ipleri kopmuş, kalan iplerle sağa sola savrulmuş fln... Keşkem içinde ben olsaydım :lol:[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bakıp bakıp korkardım ben de ya, iyi ki binmemişim :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bizim 2 arkadaşın konuşması 1ci:Olm gel balona binelim. 2ci:kaç para? 1ci:10 milyon. 2ci:OHAAAAA!!! 1ci:AMA çıkıyosun nerelere uçuyosun abi. 2ci:O PArayla içki alsan daha yukarlara uçarsın! :lol:[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: PITIRCIK, 09 Ağustos 2005 [b]00:49 tarihinde demiş ki:[/b] ALLAH YAZDIYSA BOZSUN İYİ GÜNLER 00.49 da iyi günler? peki baba günaydın.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pıtırcık sana göre bi yer değil burası sanırsam[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben bugün görmüştüm zaten kayık duruyodu biraz ama ben ruzgardan fakan kaynaklanmıştır diye öle bişey düşünmedim allahtan içinde kimse yokmuş..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Loli-pop, 09 Ağustos 2005 01:11 tarihinde demiş ki: .. allahtan içinde kimse yokmuş.. 12 kişi varmış diyordu star tv[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Turkiye'de bu tur eglence araclarina binmemek lazim, guvenlik onlemleri sadece Besmele'yle sinirli..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 içinde insan var mı yok mu?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende varmış diye duydum... kaynak haber[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hey allahım boş bolanu nie kaldırsınlar havaya.. sabitken uçmaz bişi olmaz..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ipleri "kopmuş" zaten, eylem istem dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 var abi var atvde izledim biri cep kamerasıyla çekmiş konuşmaar filan net :D balonun içindeki birinin kamerası bu arada eheh [signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." [Bu mesaj jazzyjam tarafından 09 Ağustos 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj jazzyjam tarafından 09 Ağustos 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İşin komiği balon savrulurken içindekilerin hala fotoğraf çekiyor olması ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben binmem balona filan.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yeğenlerimi götürem ben bu balona en iyisi :D[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hep binmek istemistim eski sevgilimle hiç binemedim .... iyikide binmemisiz :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 adamlar o durumda bile resim çekiyolarmış ya helal.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 abı şimdi butun ipler kopsadı falan stratosferdemı bulucaktılar admalar kendilerini neydikorkulan olan yanı?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ucup gidceketi alet, 80 gunde devr-i alem...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hea evet dün terasta yemek yiycez deli rüzgar var baktım balon bi o yana bi bu yana ak dedim nese yavaşyavaş çektiler aşşayıa bu sabahta annem söledi rüzgardan deilmiş fln eauheau keşke dürbün olsydıda o panik anını izleyebilsem meauaeha :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 tüh binemeden gidiodu demek.Geçenlerdede bstancı lunaparkında makına bozulmuştu ne zaman sağlam birşey yapabılcıez..[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eheh seneryoyu dusunsenıze balon ucuyo gıdıo ne yaparlar o zaman gaz ayarı ıcındeyse ve ıcınde balondan annıyan bırı varsa gazı bıraz kısıp kontrol edebılırde ya ole bırı yoksa heralde klasık amerıkan fılmı modelı askere haber verırler ıyı manevra yapabılen bı pılot ucaktan halat ! atarak yakalar ındırır aşagıya eheh ıyı ucuz amerıkan fılmı konusu cıkar bundan terorıstler balonu kacırıyor bal9on ucup gıdıyor ıplerıne bır CIA ajanı tutunup aşagı saklanıyor fılan terorıstler balonu yunanıstana sokup roketatarla bıyerlerı vurup turkıye yunanıstan savası cıkarmak ıstıoalr fılan balonda panık terorıstler balon kacırdı balon tuzagı ruzgarda 5 saat balonda ruzgar tuzagı terorıstler stratosferde balonda sevişenler :P geceleyın cok suxxor amerıkan fılmı ızlıe ızlıe bole dusunuo ınsan [signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. [Bu mesaj Viktor tarafından 10 Ağustos 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: 555, 09 Ağustos 2005 23:51 tarihinde demiş ki: adamlar o durumda bile resim çekiyolarmış ya helal. fazla meraktan zaten oradalar :)[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ruzgarlı havada kafam kadar balonu çıkartırsan o kadar yuksege olacagı budur.Allahtan ters bi olay yaşanmamış yaralanma fln.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar