Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

350 puan yapmak için ne yapılması gerekir?(sayısalım)

diablotg

Öne çıkan mesajlar

okuldan bana 70 ve belkide küsürlü gelebilir biz 70 diyelim.
350-70=280 puan

şimdi benim Öss den ham puan 280 çıkarabilmem için neler yapmam gerekir ne kadar çalışmalıyım ne kadar dinlenmeliyim ne zaman çalışmaya başlamalıyım gerçi ben başladım çalışıorum ama olsun.Bide 350 istiyorum tabide girceğim bölüm ham 336 puan istiyor hani ben belki başka olur diye aslında sadece orayı istersem 266 yapmam yeterli olacaktır.çok mu çalışmalıyım yardım edin
Sosyal ağlarda paylaş

matematigi bi an once hallet yaz bitmeden de geometriyi min. yarilar cemberlere kadar gel yane.. bide herseyden once kendine bi liste yap su konuyu iyi biliyorum sunu tekrar etsem hatırlarım veya bunu bılmıyorum gıbılerınden ... yeni sistem gelecek fln diolardi konuları iyi degerlendir...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman dedıgım lıste olayını hemen yap ve hıc bılmedıgın konulardan basla hepsını bıtırıncede 1-2 kez tekrar yaparsın ama dun cok calıstım yok bugun calısmayayım yapma ben oyle yaptım ıstedıgım yer olmadı hamda 255 aldım (2 sene once)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

abi theo çok güzel açıklamış zati bi şey demeye gerek yok sen şu yazı çok iyi değerlendirirsen bayağı önde başlarsın yarışa rakiplerinden yani eski öss matematiği hele bitirirsen bu yaz çok rahatlarısn emin olki
ben aynı olayı kimyada yapmıştım nasıl rahattım sene içinde kimyadan varya hey gidi günler hey:D
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben bütün yaz dershaneye gittim ve hala gidiyorum..ama hala gösterilenleri anlayamadığım bir iki konu var..öğretmenler benden nefret ediyorlar..off :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

sınavı takmıcaksın bak ben taktım da ne oldu son 5 sınavımda mat ful ken öss de 3 y 1 b yaptım mal gibi 349 yaptım 370 bile yapabilecekken...sallama rahat rahat çalış ama edebiyat trigonometri haşırt diye girecek onları kas yani=))[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

tabi sinavda yapacaklarınıda belirleyeceksın ama senin icin ona dhaa cok var msl su dersten baslayacam sonra suna gececem ve asla saate bakmayacaksın
ha bide en onemlisi sinava giriste hocanın okudughu kuralları dinlemeyeceksın o insani stres yapıyor...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bence fazla ossye çalışma :) odtu fizik girmesi kolay bi bölüm 340 falam çıkarsan yeter sanırım.Kendini türeve,integrale falan ver bunları ii öğren matematik altyapın sağlam olsun,hatta berkeley physics diye ünide eskiden okutulan bi kitap var.gayet iidir sanırım türkçe çeviriside yapıldı bulabilirsen onu al ona çalış,salla össyi :-)[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics...
Sosyal ağlarda paylaş

saate bakmamak nedır lol.komık bır anım var bu olayla ılgılı.lise 2 de dershane de ılk sınıf atlama sınavında 9. olmu$tum 1. sınıf oh kebap fln sonrakı sınaw sen hem calı$ma hem de sınawda saate bakmayıp bı soruya 10 dk ayır fln 180 dk da 66 soru yapıp sondan 9. olmu$tum.hatta baya bı azar yemı$tım o 2. sınavdan sora tum hocalardan =p[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

ben 250 ham puan almıstım ve suan pamukkale makinadayım...

Ayrica saate bakma derken yavas coz demedım saate bakmak hep zaman kaybettirir bunu unutma msl kendini rahatsiz edeceksin hep olumsuz dusuneceksın... 30 dk kalmıs daha turkce var gıbı ama adam gıbı calıstıysan zaten dershaneydı denemelerdı fln derken kendını o soru cozme hızına alıstırıyorsun o nedenle zaman sıkıntısı cekılmemesı ıcın saate bakılmamasını onerıyorum[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bak 350 küsür için ne yapman gerekiyo biliyomusun lise 2 de hiç çalışmadan 270-280 civarında yapabilecek kadar zekaya sahip olucaksın ve lise 2 ve lise 3 ü uğurda okucaksın zaten burs veriolar o kadar puana sonra lise 3 te gelbizim okula (bahçeşehir kolejine dicekler) sende gidiceksin orda paşalar gibi 7 gün dersane hesabı ;) tabi son 3 ayı benim gibi malak gibi yatarak geçirirsen ve bikerecik olsun derslerine notların fln bakmazsan böyle 356 alıp oturursun aşşaı veya derecede yapabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gomehmetgo, 08 Ağustos 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
haha hergün bilmem kaçtane soru çözmen lazım diyenlere söyliyecek bişey bulamıorum nerden biliceksin çocuun kaç soru çözmesi gerektiine belki hiç soru çözmeden sırf konu çalışarak bide yaprak testleri çözerek fullicek

tabi canım sen öyle yap.[signature][hline];;suitfly
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni sisteme bir şey denemez ki bence dershaneyi bekle özel hocan yoksa (ki tavsiye etmem) konu da bitirme çok zararlı konu anlatımlı kitaptan yarım yamalak okunuyo sonra dershanede bir yerde hoca anlatınca ben bunu biliyorum diye dinlenmiyo ....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...