Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heavy Metal canlandırır

Cafein

Öne çıkan mesajlar

Evvelki gece insomnianın doruklarındayken discoveryde mythbusters izliyordum ve bu sonuca vardılar çok güldüm.

Bitkilerle konuşmanın veya müzik dinletmenin iyi etkisi olup olmadığını denediler, deney bitkileri bezelyeydi. Bir grup bezelye kontrol grubuydu, tamamen sessiz bir ortamda doğal takıldılar. İkinci grup konuşulan gruptu, bu bitkilerin de bir grubuyla canımlı cicimli konuştular, diğerine bağırıp çağırıp küfür ettiler. Üçüncü ana grup ise müzik dinletilen gruptu, bir alt gruba klasik diğerine heavy metal dinlettiler.

Deney sonucu ilginçti, konuştukları bezelyeler kesinlikle kontrol grubuna göre daha çok büyüdü. Ama iyi veya kötü sözler söylenmesi farketmedi, deney yapılan 2 yerde sonuçlar tam zıt çıktı çünkü. Müzik dinletilenlerde ise çok komik bir sonuç çıktı, müzik dinletmek konuşmaya nazaran daha da hızlı ve gürbüz büyümelerine yol açtı. En deli büyüyen ve bezelyelerinin tadı güzel olanlar ise durmadan heavy metal dinletilen bitkilerdi.

Buradan yola çıkarak "Bitkilerle konuşursan çabuk büyürler" efsanesinin "Plausible" olduğuna karar verdiler.

Demek ki neymiş, örneğin absolutun kızına 24 saat metal dinletmesi lazım ki gürbüz uzun bir kızı olsun :) mesela yani.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

evet adaya paso heavy metal dinletsin ki böyle iri kıyım viking kadını olsun di mi.
ayıı ayıııııı[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım bitkilerin içinde hormonların dağılmasında sağa sola hareket etmesininde payı var. Yani hafif bir rüzgar bile etikeleyebiliyor. Yüksek sesli bir müzik ya da yakından konuşmada belki aynı etkiye sahiptir. tamam vaz geçtim ürettiğim en kötü teori oldu bu.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 09 Ağustos 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
niye ada bitki mi ?

niye ada çayı yok mu?

evet belki hunharca bir üsttteki mesajı kopyalamış olaiblirm ama kopyalamasam bir anlamı kalmayacaktı[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 09 Ağustos 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
niye ada bitki mi ?

yok ama fikri yürüten odun odun[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...