Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 e bu sefer de ilk ben atayım bari :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Patla, 1 dakika gec kalmissin ;)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 senin mesajının içeriği yok ama. direk "eh.." alan yöneticisinden baggio nun topicinin silinmesini istiyorum siftah olarak :P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Teşekkürler :) Şeref kattınız arkadaşlar ; ( Sizleride bekleriz :) )[signature][hline]Hayat acıdır,biberde acıdır,öyleyse hayat biberdir. Noir UO Shard
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Beyler nostalj yaşayın bakalım duygulanın! :D *!KO Forumunun ilk mesajını uplar ve gözyaşlarını tutamaz*
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 iide bu ölüyü hortlatmak gibi bişi.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ko Forumunun Bu ilk msg sini atan hayırlı insana teşşekür eder başarılarının devamını dileriz. gözlerim doldu nostaljiden.
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Vay be.. Ben daha o günlerde yoktum dünyada :([signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 lonely e katılırım[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Öne çıkan mesajlar