Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl oynayabilirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
düzeltilmez nasılsa öyle kalır adamlar isterse 100mbit bağlasınlar senın netin BoQue olduktan sonra isterse 1000mbit yapsınlar bişey değişmez[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Mesaj tarihi:
paralı olduktan sonra çıkan yeni cliente ekklenen yaratıklar lag yapıyormuş. yeni bir client çıkacakmı o yaratıkların olmayacağı. çok mutlu olucaz ailecek inşallah.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
yok kesin ana bilgisayara spyware girmiştir dimi?[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
forumlarına bak fikir sahibi olursun[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 03 Ağustos 2004 15:13 tarihinde demiş ki:
forumlarına bak fikir sahibi olursun

öle değil dünya capında 50 60 kişi fln varmı?

:lol:z[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Mesaj tarihi:
oyun eziq artık ücretsiz de olmnadığına göre bu bölümü kapatalım. (subjektif yaklaşım) daha iyi mmorpg ler olduğuna eminim[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Mesaj tarihi:
zaten wow'u bekliyorum ben de. zaman geçirme olayı[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ay çok pis laf soktun yamuldum burda.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
paralı mı oldu ya tuh=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

• 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Beleş oldu oynayin hadi :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares
Clan : n00bz / TurkishTown
Nick : NecrozaN / _NecrozaN_
Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D )
NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
  • Yeni Oluştur...