vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Arkadaslar aramada yaptim ama malesef bu belgeseli bulamiyorum "microcosmos" buldum ama genesisin daha guzel oldugunu soluyorlar, link yada kaynak verebilirse birisi cok sevinicem.[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yukari :([signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben o ekibin yaptığı bütün filmleri çok seviyorum, microcosmos tamamen konuşmasızdı ve görüntüye dayalıydı, o yüzden bana daha çok hitap etti. genesis'te ise anlatıcı bi adam vardı, biraz çocuklara göreydi, masal gibiydi, ama tabi o da harikaydı. izleyin izlettirin hepsini. ve her zaman olduğu gibi, ikisi de emule'de mevcut. [signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. [Bu mesaj sir tarafından 09 Ağustos 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 emule haric herseye aciyim limewire,p2m,http,ftp :) yeterki kaynak gosterin deliler gibi download edim :) duyun sesimi :D[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 niye emule hariç eheh rahat rahat bulursun çekersin valla,diğer programlarla alakam yok sen bilirsin.[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 emule kadar surunduren baska bir program bilmiyorum[signature][hline][loop]oldunmuuu oldunmuuuu simdi mos mor oldunmu yok ben boyle demedim yoksa hemen korktunmuuu[/loop]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 emule dışında her programla süründüğümü biliyorum, doğru modu ve doğru ayarları kullandıktan sonra en iyi p2p programlardan biri emule, internet bölümümüzü biraz araştırırsan gereken her türlü bilgiye ulaşırsın, ayrıca bulamayacağın film yok emulede.[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ares rules[signature][hline][i]Hayat güzeldir - Life is good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar