Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 undercityde guardlara sorup teach ettirme yerini buldum ama ben staff teachlemek istiyorum ama bana sadece dagger sacenegi sunuyor acaba level im duşuk olmasıyla ilgisi varmı yoksa nasıl teach ettirebilirm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 shaman staffi train ettirmeden kullanıyo diye biliyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 weapon master da trainin altında bi konuşma seçeneği var tell me more hede hodo unuttum şimdi neyse ordan diğer silahları nerden öğrenebilecveğin yazıyor[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Her ırk her silahı kullanamıyor diye biliyorum ben senin classın nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 her ırk değil her class her silahı kullanamıyor. Shamanlar staff ı çğrenmiş olarak gelirler ama tek elli baltayı ve bıçağı weapon masterdan öğrenirler. 2HAxe ve 2HMace ise talentle öğrenirler. Ama hiç bir şekilde kılıç kullanamazlar. Bütün silahları kullanabilen tek class warriordır onlarda sadece wand kullanamazlar...[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hmm karakterim shaman deil (dumur oldum su nickden ) und priest lvl 14 um :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 staff zaten kullanabiliyo olmaz lazim, yoksa sonradan mi oreniliyodu?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ogrimardaki weapon master öğretiyordur o halde ondanda öğrenebilirsin.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ogrimarada gittim o da sadece dagger dedi daha bi dumur oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ogrimmar da 2 tane yanyana weapon master var ikisinede sordun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 orgrimmar 3-4 tane var o evin icinde hepsine bak yukarda binadada var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 weapon master nerde ne orenebilicegini soyler...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 her ayrı ana şehirde ayrı weapon masterler var. NPC söyler zaten , şuradaki eleman bunu trainler buradaki eleman bunu trainler diye. bana garip gelen ise , warriorların neden polearm ya da dagger kullanmak için train ettirmesi gerektiği? zaten savaş sanatını en iyi kullanan warrior değil mi ya , niye bilmesin.[signature][hline]valandil ownz j0o! bir eğlencemizin de sonuna geldik WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 arkadaslar extra baslık acmiyayım druidler wand kullanabiliomu?[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Staves Unarmed Daggers Fist Weapons Maces yane kullanamior[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar