sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bende olabilir miyim acaba??[signature][hline]WOW - Burning Legion Sinomir Lvl 56 Paladin Asin Lvl 36 Druid Sonny Lvl 16 Hunter SWG Sanny Sungur Master BH-Master Marksman-Master Riflemen-Novice Pistoleer Saegoo Henüz Newbie!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bu arada bia galiba cu da patlamışsın sen. Bende uzun zaman sonra saçmalamıştım bir süre istersen oyunda tell at yardımım olursa çok sevinirim. /t harun veya /t sanny veya bilimum eski tanıdıklardan online olanlar :)[signature][hline]WOW - Burning Legion Sinomir Lvl 56 Paladin Asin Lvl 36 Druid Sonny Lvl 16 Hunter SWG Sanny Sungur Master BH-Master Marksman-Master Riflemen-Novice Pistoleer Saegoo Henüz Newbie!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Biz shadowstone'u SF basioz(dikkat çekerim combatant deil)herifleri kesioz siz hala imp diosunuz yazık yaaa bırakın bu isleri rebel olun hem dun luke abiniz THEDD i bastı :))) ---PROPOGANDACI BAYROG ZAR---[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesia Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: alante, 25 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: Hoşgeldin :) hoşgördük alantecim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben...dolu adam var ama foruma takilmayanlar fln tatilde olanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 işte o kötü :) 1.5 haftadır 4. kez kafeye gliyorum ki 56k önceki topiclerde belirtmiştim :) Resever bozuk tv izleyemiyorum dün gece arkta film seyrettik :D Yeter bilet alıp döneceğim en sonunda çekilmiyor buralar %72 nem off :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 beeeeeeeeeeeeeenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yaa bende Varım ama accountuma giremiyorum çünkü 14 dolar daha ödeyemedim Benim oyundaki adım Eimev Lucas diye hatırlıyorum ! ya da Lucas Hongmann dı imperial Terasi Kasi Master'a çok az kalmıştı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar