Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yaş erken çık gez dolaş ne evliligi hemde bu dönemde aşk götürmüyo işi para da lazım senin ayaklarıın ustunde durman lazım daha önunde sınavlar var gelecegını belırleyecegın.. o yuzden aşk maşk hele o cagda sadece sanı.hele evlılık muhapetlerı o yaşta sadece fantazii.ondan hayal alemini bırak derım gercekleri görmeye çalış haa diyosun duygularıma ıhanet etmıs olurum.ozaman belirli bi süre devam ettir.ama bıraz gercekcı dusunerek.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 saçma bi ilişki resmini gormemiş daha hatta resminide gose nolcakki yok ben seniniim hayatım hubelem bilmemne geç bence.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rammstein Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 beyler olay evlilik değil :( sadece ilişkiyi ciddileştirmek için evlilik askerlikten önce olmaz çok iyi biliyorum.. valla arklarıda sevdiğini söylüo off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kurtulmaya bak banada ayalan gibi geldi[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yoo kurtulmaya gerek yok, daha yaşı küçük ilişki normaldir ki evlenme düşüncesi bile bana göre normal (Anaokulunda istemiştim oradan biliyorum :).. ) yani yaşamana bak evliliği falan düşünme gereksiz şu an senin için[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 dalga mı geçiyorsun abiler[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaDeSs Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: BeIlow, 29 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki: 2pac lütfen gereksiz konuşmalar yapmıyalım. Arkadaşım sana gelince kız 18 yaşında bir kez seninle dalga geçme olasılığı %85 yani. Ciddi olma olasılığı ise %25 ama şunu düşün sen daha 16 yaşına yeni gireceksin. hayatı yaşamadan söz, düğün, evlilik daha sonra bu ilişki hüsranla biter. yapmayın etmeyin, eylemeyin. Hayatınızı yaşamadan evlenmeyin, karınızı aldatırsınız. Bence sen bunun ciddiyetini anla ne diyim başka dicek bişi yok. ah be api %85 lık bı ıhtımalden gerıye %25 mı kalır ya bhras dıkkat:) (topicten bhras uzak oldu konu ama solemeden edemedım :) )[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kardes bende cok buyuk sayılmam ama biraz erken diyilmi-bak cok erken ole sacmalık oolmaz falan demıorm keske olsa super olurda yanı kendını fazla kaptırma sonra cok uzulursun, biz cektık gencler cok aladık tuvaletlere kacıp ,gencler barı uzulmesın.sen tadını cıkar o ayrılmadıkca maymun ıstahlılık yapıp baska kız ıcın falan sakın ayrılma ama kendınıde hıc bı zaman cok kaptırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben yanlış okumadım değil mi birisi 88 birisi 90 lı ve burada söz, düğün,olayın ciddiye binmesi vs gibi kelimeleri içinde barındıran cümleler geçiyor? sana güzin abla şefkatiyle yaklaşmak istiyorum müsadenle; sevgili kardeşim,tamam bir başka başlıkta ayrı şehirlerde ilişki olmayacak dedim ama senin güzel hatrın için haydi o da olsun ama senin yaşın kaç başın kaç daha senin boyun kaç? (şarkı sözü gibi oldu ama inan bana hala ciddiyim) söz,düğün filan nedir yani? kusura bakma zorluyorum ama daha fazla ciddi olamıyorum,kendimi zor tutuyorum,kısaca saçmalayın çocuklar desem... ps:eğer ben yanlış okumuşsam herşeyi yukarıdakileri okumadınız varsayın...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu yaşta ewlılık fln konusmayın bence o konuyu acarsa sen konuyu deıstır. butun kızlar az ya da çok ewlılık delısıdır.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 edik: yanlış yere msg [Bu mesaj Agirol tarafından 29 Temmuz 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 abicim o kizi msnden blokla telefonlarinada cevap verme cunku senle resmen tas.ak gecior bizim siniftaki kizlardan biliyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Agirol, 29 Temmuz 2005 19:18 tarihinde demiş ki: butun kızlar az ya da çok ewlılık delısıdır. genelleme yapmayalım lütfen...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... [Bu mesaj Frigg tarafından 29 Temmuz 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Rammstein, 29 Temmuz 2005 14:34 tarihinde demiş ki: 1 ay boyunca konuştuk webcam actı sonra telefonda konuştuk resim gönderdi fln ayırca 14 değil ben 15yaşındayım 5 ay sonra 16 olcam o da 8 ay sonra 18 olcak........ 90 lıysan 15sin kardeşim. ufalıp cebime gircek çağda.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Frigg, 29 Temmuz 2005 19:21 tarihinde demiş ki: said: Agirol, 29 Temmuz 2005 19:18 tarihinde demiş ki: butun kızlar az ya da çok ewlılık delısıdır. genelleme yapmayalım lütfen... yapalım yapalım ndn yapmıyoruz?[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Agirol, 29 Temmuz 2005 19:23 tarihinde demiş ki: said: Frigg, 29 Temmuz 2005 19:21 tarihinde demiş ki: said: Agirol, 29 Temmuz 2005 19:18 tarihinde demiş ki: butun kızlar az ya da çok ewlılık delısıdır. genelleme yapmayalım lütfen... yapalım yapalım ndn yapmıyoruz? ya sacma geyiklerle konuyu saptirmayin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kısacası bu iş yaş. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rammstein Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ULAN DELİ ETMEYİN EVLİLİK DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLL ANLAMA kıtlığımı var ????? SÖZ diyorummmmmmmmmmmmmmm ayrılmamak içinnn evlilik için en az 5 seneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 kendine gel rammstein daha yasanacak hayatın var yılların var ne evlenmesi ne sözlenmesi 5 sene sonrası bile çok erken ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Apache, 29 Temmuz 2005 14:23 tarihinde demiş ki: 14 yasında neyıne sozlenıyorsunuz bıde erkektır o oha yanı telefonda konusuolarmıs olsa olsa travestı fln olur o :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rammstein Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ağzınızı toplayın tepemein tasını attırmayın benim tamam mı ! ? !? !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bence o erken yaşta heveslenmiş sözlüm olsun diye && evet internetten tanımadan dokunmadan aşık olunmaz bide hemen evlenelim seninim diyorsa inanmaaaaaa birde resmini bile görmemiş ya senle dalga geçiyor ya da bahsettiğin kadar umutsuz[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 beyler ters laflar etmeyin isterseniz kaba oluyorsunuz? travestiymiş yok ben ilgilenirmişim gibi arkadaş aşık olduğunu söylemiş kendinize yapılmasını istemediğinizi başkasına yapmayın ayıp.. rams sende az sakin lütfen[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Rammstein, 29 Temmuz 2005 21:25 tarihinde demiş ki: ağzınızı toplayın tepemein tasını attırmayın benim tamam mı ! ? !? !? Ya abi sen herkesin sölediğini takarsan böyle olur.. Bırak yanıt bile verme kudursunlar pc başında.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 canikom bi kız olarak sen beni dinleee... kız ya gerçekten çok sevgie ihtiacı olan biri seni görmeden senin ilgine davranışlarına haraketlerine bağlandı seni içinde hissetti yadaaa gırgır geçioo bundan başkası olamaz..söz konusuna gelincde...eğer gerçktn sevio değer veriosa seni kaybetmek istemedii içindir...gırgır geçiosaa zaten belli alay konusu etmek içşin..bence sen biran önce görüş bu kızla ciddietini anlaaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar