Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekten yardım gerekli..

Rammstein

Öne çıkan mesajlar

yaş erken
çık gez dolaş
ne evliligi
hemde bu dönemde

aşk götürmüyo işi para da lazım
senin ayaklarıın ustunde durman lazım
daha önunde sınavlar var gelecegını belırleyecegın..
o yuzden aşk maşk hele o cagda sadece sanı.hele evlılık muhapetlerı o yaşta sadece fantazii.ondan hayal alemini bırak derım gercekleri görmeye çalış
haa diyosun duygularıma ıhanet etmıs olurum.ozaman belirli bi süre devam ettir.ama bıraz gercekcı dusunerek.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Sosyal ağlarda paylaş

saçma bi ilişki resmini gormemiş daha hatta resminide gose nolcakki yok ben seniniim hayatım hubelem bilmemne geç bence.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 29 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
2pac lütfen gereksiz konuşmalar yapmıyalım.

Arkadaşım sana gelince kız 18 yaşında bir kez seninle dalga geçme olasılığı %85 yani. Ciddi olma olasılığı ise %25 ama şunu düşün sen daha 16 yaşına yeni gireceksin. hayatı yaşamadan söz, düğün, evlilik daha sonra bu ilişki hüsranla biter. yapmayın etmeyin, eylemeyin. Hayatınızı yaşamadan evlenmeyin, karınızı aldatırsınız. Bence sen bunun ciddiyetini anla ne diyim başka dicek bişi yok.
ah be api %85 lık bı ıhtımalden gerıye %25 mı kalır ya bhras dıkkat:)
(topicten bhras uzak oldu konu ama solemeden edemedım :) )[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Sosyal ağlarda paylaş

kardes bende cok buyuk sayılmam ama biraz erken diyilmi-bak cok erken ole sacmalık oolmaz falan demıorm keske olsa super olurda yanı kendını fazla kaptırma sonra cok uzulursun, biz cektık gencler cok aladık tuvaletlere kacıp ,gencler barı uzulmesın.sen tadını cıkar o ayrılmadıkca maymun ıstahlılık yapıp baska kız ıcın falan sakın ayrılma ama kendınıde hıc bı zaman cok kaptırma
Sosyal ağlarda paylaş

ben yanlış okumadım değil mi birisi 88 birisi 90 lı ve burada söz, düğün,olayın ciddiye binmesi vs gibi kelimeleri içinde barındıran cümleler geçiyor?
sana güzin abla şefkatiyle yaklaşmak istiyorum müsadenle; sevgili kardeşim,tamam bir başka başlıkta ayrı şehirlerde ilişki olmayacak dedim ama senin güzel hatrın için haydi o da olsun ama senin yaşın kaç başın kaç daha senin boyun kaç? (şarkı sözü gibi oldu ama inan bana hala ciddiyim) söz,düğün filan nedir yani? kusura bakma zorluyorum ama daha fazla ciddi olamıyorum,kendimi zor tutuyorum,kısaca saçmalayın çocuklar desem...
ps:eğer ben yanlış okumuşsam herşeyi yukarıdakileri okumadınız varsayın...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Agirol, 29 Temmuz 2005 19:18 tarihinde demiş ki:
butun kızlar az ya da çok ewlılık delısıdır.

genelleme yapmayalım lütfen...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...

[Bu mesaj Frigg tarafından 29 Temmuz 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rammstein, 29 Temmuz 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
1 ay boyunca konuştuk webcam actı sonra telefonda konuştuk resim gönderdi fln ayırca 14 değil ben 15yaşındayım 5 ay sonra 16 olcam o da 8 ay sonra 18 olcak........

90 lıysan 15sin kardeşim.
ufalıp cebime gircek çağda.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Agirol, 29 Temmuz 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
said:
Frigg, 29 Temmuz 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
said:
Agirol, 29 Temmuz 2005 19:18 tarihinde demiş ki:
butun kızlar az ya da çok ewlılık delısıdır.

genelleme yapmayalım lütfen...

yapalım yapalım ndn yapmıyoruz?

ya sacma geyiklerle konuyu saptirmayin[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
beyler ters laflar etmeyin isterseniz
kaba oluyorsunuz?
travestiymiş
yok ben ilgilenirmişim gibi
arkadaş aşık olduğunu söylemiş kendinize yapılmasını istemediğinizi başkasına yapmayın
ayıp..

rams sende az sakin lütfen[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rammstein, 29 Temmuz 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
ağzınızı toplayın tepemein tasını attırmayın benim tamam mı ! ? !? !?

Ya abi sen herkesin sölediğini takarsan böyle olur..
Bırak yanıt bile verme kudursunlar pc başında.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

canikom bi kız olarak sen beni dinleee... kız ya gerçekten çok sevgie ihtiacı olan biri seni görmeden senin ilgine davranışlarına haraketlerine bağlandı seni içinde hissetti yadaaa gırgır geçioo bundan başkası olamaz..söz konusuna gelincde...eğer gerçktn sevio değer veriosa seni kaybetmek istemedii içindir...gırgır geçiosaa zaten belli alay konusu etmek içşin..bence sen biran önce görüş bu kızla ciddietini anlaaa =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...