SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 berbat bi ara başka bişeylere dalmışım sonra kafamı monitöre çevirdim baktım bu adamlar hala zıplıyo p[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hasfhasdfweqf Gözülüklü ço kiyi asfsad[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bununda kolpasını yaptık ya...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya insan başka melodi falan koyar direk orjinali izlenip hadi bizde yapalım diyip başarısız olmak gibi olmuş biras :/ bence tabi[signature][hline]trees and i are one...
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: SteelBB, 08 Ağustos 2005 15:06 tarihinde demiş ki: hasfhasdfweqf Gözülüklü ço kiyi asfsad hepsinde gözlük var, bu şarkıya da kıl oluyorum artık of :)[signature][hline];;suitfly
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Spastik numanuma olmuş bu :D :lol:[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 süper ya :D[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 artık paticik kapandığında sitede türkçe mariyahii yi koyarız..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 amuhahahahaha züper olmuş[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 http://72.9.255.178/~ikimize/lg/turkis_numanuma.swf save as ... yapcamda : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 toplum içinde "leş" diye tabir edilen cinsten bi girişim olmuş. tiplerde bi o kadar "leş" olunca "duble leş" olmuş. ayrıca taklit yapma çabasının hüsranla bitmeside girişim "triple leş" olmasıyla son bulmuş.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 heheh bi tek ekrandan çıkıp giren tiplere güldüm, gerisi pek bir bayat olmuş[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn...
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kulağının arkasından gözlüğünü kaldırıp indiriyor ya o eleman tam bir muamma! Alıcan onu ortaya sabaha kadar makara=)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Greeny, 08 Ağustos 2005 13:11 tarihinde demiş ki: ahah iğrençsiniz ya [signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz...
Richk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 SAğ alttaki tip süperdi valla en çok onu beğendim. Bunun taklit edildiği "orjinal takliti" nerden bulabilirm bilink bi adres bi yön bi kroki lütfen
pediculus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yok olmamış bu yapmacık olmuş olmaz böle ayıp[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ahaeheh hoş[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: metboy, 08 Ağustos 2005 15:12 tarihinde demiş ki: said: SteelBB, 08 Ağustos 2005 15:06 tarihinde demiş ki: hasfhasdfweqf Gözülüklü ço kiyi asfsad hepsinde gözlük var, zuhauhaua bunda dha çok güldüm[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
hedele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pati bi 15 dakika bakımamı ne girmişti maria hiii :D koymuslardı ordakiler daha iyiydi ya[signature][hline]By Neron
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Fena degil, tartışılır.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kötü[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şarkı güzel[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bizde çekmiştik web cam ile ama 10mb, uplatmayın bana =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Komik değil daha çok "aptalca" duruyor...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Öne çıkan mesajlar