Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Turkish numanuma"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hasfhasdfweqf Gözülüklü ço kiyi asfsad[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
said:
SteelBB, 08 Ağustos 2005 15:06 tarihinde demiş ki:
hasfhasdfweqf Gözülüklü ço kiyi asfsad

hepsinde gözlük var, bu şarkıya da kıl oluyorum artık of :)[signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
artık paticik kapandığında sitede türkçe mariyahii yi koyarız..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
toplum içinde "leş" diye tabir edilen cinsten bi girişim olmuş. tiplerde bi o kadar "leş" olunca "duble leş" olmuş. ayrıca taklit yapma çabasının hüsranla bitmeside girişim "triple leş" olmasıyla son bulmuş.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Mesaj tarihi:
heheh bi tek ekrandan çıkıp giren tiplere güldüm, gerisi pek bir bayat olmuş[signature][hline] harvester
İşte post kasan TW..kınıyoruz..
vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki:
1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P
lylidn...
Mesaj tarihi:
Kulağının arkasından gözlüğünü kaldırıp indiriyor ya o eleman tam bir muamma! Alıcan onu ortaya sabaha kadar makara=)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
SAğ alttaki tip süperdi valla en çok onu beğendim. Bunun taklit edildiği "orjinal takliti" nerden bulabilirm bilink bi adres bi yön bi kroki lütfen
Mesaj tarihi:
ahaeheh hoş[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
said:
metboy, 08 Ağustos 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
said:
SteelBB, 08 Ağustos 2005 15:06 tarihinde demiş ki:
hasfhasdfweqf Gözülüklü ço kiyi asfsad

hepsinde gözlük var,

zuhauhaua bunda dha çok güldüm[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
Fena degil, tartışılır.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
  • Yeni Oluştur...