Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bakirelik

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

hiç bi önemi yok.eğer sen gerçekten bakirsen ve karşındakini de bakire olmasını istiyosan yine eywallah.ilki tatmak istiyorsun ilk olmak kaydıyla...fakat sen o zewki tat sonuna kadar,karşındakinden bakire msn sorusuna karşılık hayır cewabını al bırak kızı eşşekkkk derim ben=)eğer kız da wermş wermş karşısındakinin bakir olmadıını öğrenip bırakırsa yine eşşekkkkkkkk derim=)sewdiği insana wermesi doğaldır elbet.bunu düşünebiloyasan ne ala.[signature][hline]love is the funeral of hearts
Sosyal ağlarda paylaş

sewmek 100 kere olmaz haytatında 2 3 belki 4 kere aşık olursun.doğru kişiyi bulduunu düşünürse ve kendisi açısından bi engel yoksa istekleri doğrusunda hareket eder.ama kız ayda bir aşık olup weriosa ve sewdiini düşünüosa 1650 cc derim ben=)[signature][hline]love is the funeral of hearts
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 07 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
said:
Filozof, 07 Ağustos 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
said:
HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
filozof seni temiz bi döverim.
klavyeye uzanan fake eller kırılsın.

seni düelloya davet ediyorum. sana meydan okuyorum.

Puahahahhaha! Şu ana kadar okuduğum en süper mesaj budur!! Muahahahh! :D yerlerdeyim!!!

BENDE KOPTUM YA :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi yarıldım ya su vermek kelimesi ne fiillere kadirmiş saka bi yana eğerki guvenmiyosan evlemiceksin.(evlenme asamasına kadar gelmiş isen).Sahsen ne kadar aykırılıklar yapsamda (bilimum içki hız head bang lemek gibi) dinime duskun bir insan oldugum için evleneceğim gunu beklerim.[spo1=read this]kimse dalga geçmesin oyarım[/spo] kişisel gorusum bu.Sonucta ilişki iki kişinin askının zirvesine geldiği andır ve bu ozeldir.Bir gecelik ilişkiler bana uymaz ters bize. ki karsındakinin bakire olmasını istiyosun ama sen bakir diilsin kusura bakmayın ama [spo2=.]öle üç kurusa bes kofte olmaz[/spo] seviyosan karsındaki de seni seviyosa ne olursa olsun terkedip gitmemeniz gerekir bu kendi öz saygınıza ve karsınızdakine hıyanettir.Eğer ki gercekten seviyorsanız....[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NiGgA, 07 Ağustos 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
walla bişi farketmez. biraz awrupalaşin yaw kizlar 15 yasinda............ :))töbe töbe

Avuraplılaşmak için önce senin gibi özentileri Ortadan kaldırmalı.

ne yani her 15 yaşına gelen illa Bakireliğini kaybetmek zorundamı?

AA bak Verirsek Avrupalı oluruz hadi verelim..

ehue...

(edit:yanlış anlaşılmalar oldu :P)
[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...

[Bu mesaj Sorj tarafından 07 Ağustos 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne diyim o zaman size cıkın sokaklara 3200 cc olarak dolasın alla alla demek istediğim sen istediğin gibi gununu gun et ama karsındaki evleneceğin kadının bakire olmasını bekle bu yanlıs ama doru olan sonuna kadar beklemektir bence sonucta medyada yada sağdan soldan duyuyorus 15 yasındaki kız okulda dusuk yaptı 14 yasındaki kız gider kose yazarına sınıfta ilişkiye girdim der doru olan bu mu mantığınız kavrayabiliyomu bunu yada bunu kaldırabilecek kadar geniş mezhepli misiniz?[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle düşünün her sevdiğine veriyorsa sizi aldatması muhtemeldir.

üstelik kadınları mal gibi gördüğüm sanılmasın sadece örnek verecem.
markete gittin bi paket cips alacaksın.bi baktın ki paketi açılmış ve içinden biraz alınmış.
aa ben bu cipsi çok seviyorum başkada kalmamış yarın gelcekmiş ben bunu alayım diye düşünüyorsan evlen ama ben olsam yeni cipsin gelmesini beklerdim. :D sadece bana air. ehuhds D:[signature][hline]Ardhath
Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khazab, 08 Ağustos 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
üstelik kadınları mal gibi gördüğüm sanılmasın sadece örnek verecem.

farklı yerlere çekmeyin lütfen.örnek sadece.

hayatımda herşeyi paylaşırım, kalbimi paylaştığım insan hariç.

böyle düşünüyorum.[signature][hline]Ardhath
Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
Sosyal ağlarda paylaş

beni açıp içime limon sıktılar.pepsi twist oldum ben :D

ama olay farklı.şimdi diceksin neden farklı?
farklı işte çünkü benim çevremde ve yaşımda kızlar genellikle sevdikleri için birlikte olmuyor.şimdi pek açmıyım ama.[signature][hline]Ardhath
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...