Messor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 taka naptın sen : ) yalnız olayı yanlış değerlendiriyoruz gibime geliyor. çünkü şöyle: bizim o yazıları okumamamız imkansız. beyin otomatik yazanları okuyor, biz karşı gelip renkleri sölemek için kasıyoruz. iki iş yapıyoruz aynı anda. adamların kastettiği şey orda yazan hakkında en ufak bir fikrin bile olmayacak, direkt renkleri söliceksin.. düşününce nasıl hayvani bir olay olduğunu anlıyosunuz.[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... [Bu mesaj Messor tarafından 08 Ağustos 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abi çok basit be insan değilim ozaman ben tuh![signature][hline]
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 olay orda baktıgın zaman gozunu okumaya kapamadıgın surece yani kısmak falan, beyin o yazıyı okumaya calısır cunku o bir yazıdır, beyninin bi tarafi renge konsantre olurken diger tarafı bir anlam cıkarmaya calısır yani yazının ne oldugunu cozmeye calısır bu yuzden zor, dogru, anca yazılara dikkat etmeden gozler kısılarak yada bi noktaya bakılarak cozulebilir[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Richk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Valla okudum billa okudum şimci camdan atlasam uçuyorum he mi? [Bu mesaj Richk tarafından 08 Ağustos 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 he bi dene bakim sen, ölmessen haber ver bizde deneyelim[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hmm okuyabilmem uykulu olduğumdanmış gerçekten. Anlamamışım :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 08 Ağustos 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla bende takır takır saydım. bizim beynimiz yarım çalışıyo sanırım
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 resim çıkmıo =P[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 resim 3. sayfaya nakledildi [Bu mesaj tAKA tarafından 08 Ağustos 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ee okudum =)[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 okuma be okuma :D renkleri say tektek cok hızlı bi sekilde yazıları okuma renklerini soyle kendi kendine sırayla[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 .kıtra ama nıyamrud pıkıc ibig rakıc nedyes kıtrıy[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 08 Ağustos 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Nasıl duysun kulağı ağzından çıkmıyor ki. Duysa duysa klavye tıkırtısı duymuştur : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende gayet hızlı şekilde okudum valla açılır açılmaz. hatta acaba bana mı öyle geldi diye tekrar okudum yine doğru : )) olay şey sanırım; kimi insanlar dikkatini vermeden yapıyorlar bir çok işi. mesela ben. yaptığım işlerin çoğunu hatırlamam ama yapmışımdır o anda. sadece okuyorum kimi zaman. anlamama gerek yok. okurken önemli bir nokta varsa aradığım sadece oraya takılıyorum. bunun büyük etkisi olsa gerek bu tip bir olayda ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hem kelimeleri okudum. Hemde kelimelerin rengini. Sadece son satirda en bastaki "Yesil" sayisinin hangi renk oldugunu bilmedigim icin yavru agzi dedim aklima ilk o geldi nerden geldi bilmiyorum. Yavru agzi ne renk onuda bilmiyorum Siz bu kadar yazdiktan sonra acaba yanlismi yapiyorum diye birde tersten basladim yine sorunsuz oldu :)
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok basit okudum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Sensible, 08 Ağustos 2005 07:35 tarihinde demiş ki: Hepsini 1 kerede doğru ve seri bir şekilde okudum. Ne olacak şimdi :) Ama uykulu olduğumdandır belki de... beyninin bi taradı çalışmıyo demekki =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yani gayet de normal oluyo ne diyeyim ben de 2. sefer de yaptım[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 cok kolay. okunuo[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bi kaç kere denedim ama beceremedim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: sheref, 08 Ağustos 2005 19:51 tarihinde demiş ki: said: Sensible, 08 Ağustos 2005 07:35 tarihinde demiş ki: Hepsini 1 kerede doğru ve seri bir şekilde okudum. Ne olacak şimdi :) Ama uykulu olduğumdandır belki de... beyninin bi taradı çalışmıyo demekki =) zhuaah :D ben de bikaç yerde duraklayarak kasarak okudum :D
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gozunu şaşı gibim yapıp blurlaştırınca gayet rahat okudum hehe insanım ama zekiyim sdfs[signature][hline]Felix
Öne çıkan mesajlar