lupin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 arkadaslar herkesin dilinde oyjnanaıor gibi bi duyum var ... nerden indircem ke yi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 biri cvp versin lütfen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 dostum sana veririm linli ama ilk önce sana ıd ve pass gelmesi lazım şimdilik sadece testerler girebiliecek anladın mı daha sonra butun server lara yuklenecek oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende kul ve pas var fakat gelen link'ten down yapamıyorum adres verirseniz sevinirim[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 arkadaşım aynıanda download yapmak için belirli kullanıcı sayısı var (104 mü ne) bu yüzden yapamıyosundur sürekli deneyip boş ana denk gelmeye çalış yada; said: flashget ile 10 parçaya bölerek indirmeye çalışın zaten sizin indirememe nedeniniz kişi sayısının doluluğunda dolay olduğu için flashgette indiremeycdektir ama otomatik olarak sürekli denediğinden (bide 10 parça olduğu için 10 kişi aynıanda sürekli deniyomuş gibi oluyo)sonunda bi parça bağlanabilecek sizde o bağlandınğında indirme linkini hazır tıklanası bir yerde bekletiyorsunuz ve flashgetten bağlantıyı kestiğiniz anda linke tıklayarak kendinizin doldurduğunuz sırayı tekrar kendiniz kapıyorsunuz veie ile indirmeye başlıyorsunuz ben çok dolu olan sabah saatlerinde bile bu şekilde yer kaptım hadi siz kolay gelsin bak ne demişim bu taktiği dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Banada geldi ID le pass.ama dosyayı indiremiyom sayfayı görüntülemiyor 6 saattir deniyorum bi numara yok..hesapda tester olduk.. Duyduguma göre ayın 22 sinde KE geliyormuş dogurumudur.! nick: O===)::::SpeCial::::> Banlı name: DeLi_TuRK server:diez (human) clan:LasombrA (grade 2 görünmes pelerin ) class:asasian (chasar) lvl:61 np:51xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar