Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ooo oo imam yaptın beni :P sen ol imam sana daha yakışır .ben katil fln olurum o zaman ama rpg ye karşıyım frp yapın meteor fln fırtalyım tepenize ... site içi frp zor olur , çok sıkı denetim gerek yoksa iş geyiğe doğru kayar. hikaye olayıda daha önce denedim başka yerde ikincisini denemek üzereydim ki olay yattı sonuçta frpciler tembeldir gazlamak gerekiyor ,motive etmek gerekiyor adamları oda forum kullanılarak olurmu bilmiyorum :s
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 nightstalker bi yörünge turu attım geldim...bi yaramazlık yok sen canını sıkma..benim fikrimde gayet güzel..isteyen olursa hemen başlayalım...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Phyx, 30 Temmuz 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Yada şey yapsak birimiz adam gibi bi frp konusu açsın böleee forum üzerinden frp oynayak??? duygularıma tercüman oldun phyx :)[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mage diyorum dark ages diyorum ortacag diyorum, szi resmen oyunun ozelliklerini sıralamıssınız eheh =) Normal dnd sisteminden farklıdır zaten mage, sevelim sevdirelim.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
montegratteus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: cenin, 30 Temmuz 2005 00:27 tarihinde demiş ki: vampire yapalım bende malkavian olayım evet vampire yapabiliriz. ben malkavian olmak istiyorum bana ne yaa :D
Zayl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yaa istanbul içinde oynayacaksanız beni de sayın bakın paladin e (hırıza) ihtiyacınız mutlaka olur calınvcak ayy kutsancak eşyalarınız olur falan yani o bakımdan mtlaka mail atın [email protected]
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 beni de yazın..dininde imanında bir ruhban cüce oliym..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
moo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 vampire yapalım[signature][hline]As long as there is trust, there is a betrayal...
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Şuan openrp de çok güzel bir frp yapıyoruz şahsen güzel bir ortam oldu.Kontejan doldu :D.Aranızda anlaşın çok güzel frp ortamları oluşturabilirsiniz. [signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kitana aslında orayı bu ekip için açmıştım :D[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Raisto Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya ben bursa da sap kibin kaldım.bildiğim kadarıyla burda bi frp kafe yok.bilenler mesaj atsın.bütün yaz frp oynıcak adam aradım. imanım gevredi bulamdım yine.bu sene öss ortamına girio olmam dolayısıyla bu vakitten sonra pek oynıyamam ama yine de bidahaki sene mükemmel bi dönüş yapcam. seneye oyun olsun istanbuldan çağırın orya bilenem gelirim.acayip coşcam.
Öne çıkan mesajlar