Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 > Barış Manço Fransa'da bir televizyon kanalinin canli yayinina konuktur... > Küstah bir spiker vardir ve Barış Manço ile dalga geçmektedir... > Sürekli, "iste Türk, yani barbar, vahsi vs..." demektedir... > Barış Manço daha fazla dayanamaz ve spikere "yaninizda kâgit para var mi?" > diye sorar! > Bu soruya spiker sasirir ve "evet var ama n'olacak" der... > Barış Manço israr edince spiker cebindeki kâgit paralary çikartir... > Bu olaydan az önce Barış Manço canli yayinda "Anahtar" adly sarkisini > söylemi?tir... > Bu sarkinin bir bölümü söyledir: > "Bes Akif- bir Saat Kulesi, iki Kule-bir Fatih, bes Fatih-bir Mevlana, iki > Mevlana-bir Sinan" > (Baris Manço / Anahtar sarkisi / Darisi Basiniza Albümü / 1992) > Bu sarki bir matematik sorusudur ve sarkida adi geçen kisiler o dönemdeki > Türk parasy olan banknotlarin arkasinda fotografi olan kisilerdir... > Baris Manço spikere sorar: "Bu paranizda fotografi olan kisi kim?" > Spiker: > "General......." Barış Manço diger paralardaki fotograflari olan > kisileri de sorar, spikerin verdigi cevaplar hep aynidir, > "General.......", "Amiral...........", "Komutan............." > Spikerin bu "falanca General, falanca Amiral, falanca Komutan" cevabyndan > sonra, > bu sefer de Barış Manço cebinden Türk paralarini çikarir... Spikere der > ki: > "Bu parada fotografi olan kisi Mehmet Akif Ersoy'dur. sairdir... > Bu fotograftaki kisi Mevlana'dir. Düsünürdür... > Bu paradaki fotografi olan kisi Fatih Sultan Mehmet'dir. Adaletin > sembolüdür... > Bu paradaki kisi ise Atatürk'tür. "Yurtta baris, dünyada baris" diyen > kisidir... > Bizim paralarimiz bunlar... Biz Türkler ince ruhlu, kibar, medeni insanlar > oldu?umuz için paralarimizin arkasyna "sairlerimizin", > "düsünürlerimizin","bilim adamalarimizin" fotograflarini bastik... > Siz Fransizlar kendiniz barbar, vahsi oldugunuz için paralarinizin > arkasina hep savas Adamlarinin fotograflarini basmisiniz!" der... > Barış Manço'nun bu müthis cevabindan sonra televizyon yöneticileri > Canli yayini keserler ve spikeri oradan kovarlar, baska bir spiker yerine > gelir ve canli yayin yeniden baslar, yeni spiker Barış Manço'dan ve > Türklerden özür diler, programa böylece devam edilir... bunu kuzenim attı mail olarak bende paylaşmak istedim gerçekten güzel oturtmuş lafı[signature][hline]Krwlng in my skiN
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 heühe dün bu mail bana da geldi, ortak bi arkadaşımız var acaba :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 olabilir bana kuzen attı onada bi arkı atmış[signature][hline]Krwlng in my skiN
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bana da geldi o zaman biz hepimiz dayı oğlumuyuz?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 süper alaka tebrikler[signature][hline]Krwlng in my skiN
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 VALLA MI DİYORSUN?!?! HADİ YA YEMİN ET!!!111(başlık kurallarına dikkat:P)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Aslında Paticik'ta herkes bir şekilde akraba ama hiçkimse farkında değil... Eee cyber alem dedikleri şey böyle işte...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ayrıca bunu hemen yirmibir arkadaşınıza göndermezseniz öleceksiniz.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 özür dilerim kopyala yapıştır yaptım küçültmek aklıma gelmedi[signature][hline]Krwlng in my skiN
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 birde şu > leri silmek okadar zor değil xp deki notepadı kullanırsanız hepsini 2 tuşta silebiliyosunuz:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu da onlara kapak olsun..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ahaohoa bi dilek tutun.. gerçekleşmezse adiyim..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: horacegoesskiing, 21 Haziran 2005 18:42 tarihinde demiş ki: ayrıca bunu hemen yirmibir arkadaşınıza göndermezseniz öleceksiniz. lol :lol: *!kopar* ayrıca güzelmiş yazı..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!!
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 güzelmiş bana gelmedi oh be bi an korktum bunlarla akrabamıyım diye[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 korkma[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Chemical, 21 Haziran 2005 18:44 tarihinde demiş ki: birde şu > leri silmek okadar zor değil xp deki notepadı kullanırsanız hepsini 2 tuşta silebiliyosunuz:) nasıl yapıcaz sırf şu < işaret yüzünden mailleri saklamıyorum..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 xp notepadı açıyosun maili paste ediyorsun Ctrl+H yapıyorsun yada Düzen>Değiştir i seçiyorsun Değiştirilicek kelimeyi giriyorsun (örneğin > leri siliceksin) > yapıyorsun yerine konulacak kelimeyi de alttaki yere giriyorsun Hiçbir kelime girmezsen > ları silip yerine hiçbirşey koymuyor:) süper oluyor.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 İyi oturtmuş merhum.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 helal olsun... bunu 10 kişiye göndermezsen ömür boyu yanlız kalacaksın... ( söylendi galiba ?!? )[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: paspatur, 21 Haziran 2005 19:07 tarihinde demiş ki: korkma yardın
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: horacegoesskiing, 21 Haziran 2005 18:42 tarihinde demiş ki: ayrıca bunu hemen yirmibir arkadaşınıza göndermezseniz öleceksiniz. auheuh. :)[signature][hline]silence..
daverc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 efsane degilse bu, hakkaten iyimis :)[signature][hline]Yap Yakışanı.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 iyiymiş gerçekten de, helal olsun caps e dikkat lütfen....[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
555 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 helal olsun, barış manço sayılı insanlardan biriydi.kral adamdı. :([signature][hline]la petite ezique
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 valla helal diyorum[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Öne çıkan mesajlar