b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 baya canım sıkıldı akşam akşam ben de anlamadım bilmiyorum yapacak hiç bişi yok sıkıldım her şeyden lanet olsun ya ne güzel manowar bekliodum o da bitti herşey sıkıcı gelio tv izliom tad alamıyorum bıktım ya![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben 1 senedir alamıyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende de genelde oluyor o sıkkınlık... nerde oturuyosun?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gençlik neden herşeyden bu kadar çabuk sıkılıyo ... o_O :-?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yapıcak önemliişleri olmayınca insan cidden sıkıntılı bir tip oluyo =/[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 benimki yapcak iş olmadığından değil başka şeylerden neyse inşallah çok yakın zamanda geçicek[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bendede var aynısı desem kızar mısın ?[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 istteysen ve araba varsa bi sahil turu atabilirsin. o durumlarda işe yarıyor cidden yada benim gibi kendini eve hapsetmiş birisiysen enteresan atraksiyonlar yaratabilirsin. mesela bu hafta evde osmanlı yemekleri haftası yapıyorum. 3 gün önce karnıyarık yaptım bugünde meyhane pilavı yaptım yanına kuzu pirzolada atıcaktımda alışveriş yapamadım. salak bişey gibi görünebilirde alkol alınca zevkli geliyo. yalnız osmanlı yemekleri bu sıcakta biraz yamultuyo onun için akdeniz mutfagına bi el atabilirsin.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 okullar açılınca geçer. :B[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hadi istanbulda olanlarla buluşalım bi sahil turu yapalım..[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya gelin bostancı sahile takılalım ehah. moda da olur.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bebek-emirgan-sarıyer hattı diye düşünmüştüm :)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hmm yok uzak oralar. :D[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 emirgan neresi leyn 40(21) yıldır istanbuldayız yerini ögrenemedik bi türlü[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 08 Ağustos 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 arnavutköy'den sarıyer istikametine giderken.. bebekten bi sonraki yer.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hadi arnavutköy kahvesinde okey partisi yapalım...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yeniköy diil mi orası?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yok. yeniköy sarıyer tarafında arnavutköy-bebek-emirgan..... epey bi sonra yeniköy-sarıyer[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hee bu arada topic patladı galiba, adamın sıkıntısı bize eglence oldu[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 e bende herkesin sıkıntısı geçsin diye hadi toplanalım diom ama kimseden tık yok[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya çok uzak oralar sarıyer filan. gelin moda'ya baba gibi içelim.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tuzlaya gelin ? :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tuzla da olur orası da güzel , arkadaşlar filan da var içmiştik baya zamanında. ama moda... :B[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 herkes gelcekse gelirim moda ya ama köprü parasını alırım :-p[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bosluktan yada fazla oturmaktan oluyo, bılgısayarın basına hapsolma cık bısıler yap arklarınla falan takıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar