Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara hakkinda...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tahminimce bu forumdaki arkadaşlar pek sigara içmiyor. Ama içenler de var. Merak ediyorum ne kadarımız sigarayı sevdiği için içiyor, kaç kişi bırakmak istiyorda bırakamıyor ya da kaç "kişi iradem sağlam abi istesem içmem" diye yalan söylüyor :) Biraz birşeyler yazarsanız sevinirim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
mümkün diil benim içmem sigara dumanı altında kaldımmı fena oluorum ağğğğ midem falan bulanıyo yani hiç canım istemesi falan gibi bi durum olmadı[hline]trees and I are one
Mesaj tarihi:
herkes keyif alarak başlar. Ve sonra bir gece vakti benzin istasyonundan sigara almak için 2 kilometre yol yürüdüğünde ampül yanar "ben tiryaki olmuşum ... koyiim!" der. Sonra tiskinir. İradesi varsa bırakır. Benim gibi iradesiz bi köpekse bırakamaz.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 06 July 2003 16:21 tarihinde demiş ki:
herkes keyif alarak başlar. Ve sonra bir gece vakti benzin istasyonundan sigara almak için 2 kilometre yol yürüdüğünde ampül yanar "ben tiryaki olmuşum ... koyiim!" der. Sonra tiskinir. İradesi varsa bırakır. Benim gibi iradesiz bi köpekse bırakamaz.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?

Al benden de o kadar.. Nefret ediyorum, hele hele su sicaklarda hala nasil azaltamadigima hayret ediyorum acikcasi. Basladigim gune lanet ediyorum..
Mesaj tarihi:
said:
Elexa, 06 July 2003 14:39 tarihinde demiş ki:
sigara hoş bişey,boku cıkarılmadıı surece tawsiye ederim

O hoş birşeyin içinde, ister bokunu çıkart ister çıkartma şunlar var:
Polonyum - 210 (kanserojen),
Radon (radyosyon),
Metanol (füzeyakıtı),
Toluen (tiner),
Kadmiyum (akü metali),
Bütan (tüpgaz),
DDT (böcek öldürücü),
Hidrojen Siyanür (gaz odaları zehiri),
Aseton (oje sökücü),
Naftalin (güve kovucu),
Arsenik (fare zehiri),
Amonyak (tuvalet temizleyicisi) ,
Karbon (eksoz Monoksit gazı),
Nikotin
ve 3.885 toksik madde.
Sonuç olarak ciğerlerimizde oluşan Katran (asfalt).

Kendimize böcek muamelesi yapmayı nasıl başarıyoruz bir türlü anlamıyorum, tez vakitte kurtulucam sanırım bu saçma şeyden... Umarım herkes kurtulur.
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 06 July 2003 19:16 tarihinde demiş ki:
said:
Elexa, 06 July 2003 14:39 tarihinde demiş ki:
sigara hoş bişey,boku cıkarılmadıı surece tawsiye ederim

O hoş birşeyin içinde, ister bokunu çıkart ister çıkartma şunlar var:
Polonyum - 210 (kanserojen),
Radon (radyosyon),
Metanol (füzeyakıtı),
Toluen (tiner),
Kadmiyum (akü metali),
Bütan (tüpgaz),
DDT (böcek öldürücü),
Aseton (oje sökücü),
Naftalin (güve kovucu),
Arsenik (fare zehiri),
Amonyak (tuvalet temizleyicisi) ,
Karbon (eksoz Monoksit gazı),
Nikotin
ve 3.885 toksik madde.
Sonuç olarak ciğerlerimizde oluşan Katran (asfalt).

Kendimize böcek muamelesi yapmayı nasıl başarıyoruz bir türlü anlamıyorum, tez vakitte kurtulucam sanırım bu saçma şeyden... Umarım herkes kurtulur.

bunu yazman çok ii oldu umarım herkes senin gibi olumlu yönde etkilenir bu yazıdan[hline]
-----wazzup?------
Mesaj tarihi:
Severek içiyorum.Bırakmayı düşünmüyorum.Genzimin yanmasını,burnumdan duman çıkartırken kaşınmasını,içtikten sonra ağzımda bıraktığı tadı seviyorum.
istesem içmem.benim gibi tanrıçadaki irade kimsede yok. :D[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
Mesaj tarihi:
ben içmiorum valla içmeide düşünmüyom..............[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Mesaj tarihi:
Evet bu topic i açarken kendi görüüşümü dile getirmemiştim ama getiresim geldi birden. Ben sarma içiyorum. Verdiği tat hiçbirşey de yok. Birde kanyakla filan harmanlıyom onu inanılmaz oluyo. İçenlerede sarma iiçmelerini tavsiye ederim. İğrenç bulanlara saygım var içmeden önce banada iğrenç geliodu. Ama sigarayı en güzel anlatacak lafta şu:

AĞIR ÇEKİM İNTİHAR[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
  • Yeni Oluştur...