Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konusma Ozurlu Anime Karakterlerinden tiksiniyorum

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Ya burda bi oneriyi gorup butun Initial D serisini cektim gayet guzel elenceli bi seri araba yarısları felan arabalar biraz daha tanıdık seyler olsa(corollalar imprezalar felan) daha guzel olurdu ama olsun dedim.
Ama gene geldi basıma ya Katsumi de konusma ozurlu. Ya abi anamadıgm butun bu japon ahalisi bilmiyosan sus adam sansınlar felsefesini mi secmis ulan kucuk emrah bile en azından amcası annesine sarkınca "ama amca baba yarısıydı " diye senin kız arkadasını millet goturuyo sen arabaya ver kendini. Konus sinirlen ot olma ya. AAAA gene delirdim.

Kenshinde boleydi. Tiksiniyorum duygu ozurlu konusma ozurlu anime charlarından[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 23.07.2005

Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O
Sosyal ağlarda paylaş

rei ayanami ve Evangelıon dıom sadece
asuka gıbı canlı hayat dolu gercekcı bır karakter varken ınsanlar nıye 4 cumleden baska konusmıyan bır karaktere hasta olurkı
adam gıbı savasamıyorda asukadanda shınjıdende daha dusuk skorları
hemde 325325 tane clone u var
ama ınsanalr paso sevıyor rei ayanamiyi cakamıom bende bu durumu
Kenshin rei nin yanında bulbul gıbı şakıo resmen[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

al abi
ordaki asıl adamda ozurluydu
iyi getirdin aklıma
abi konus ya
sana hasat 2 hatun war konus bisi sole
azcık karizma ol
butun konuskan karakterler comic relief ya
azcık cizgi becerim olsa
konusma ozurlu olmayan ana karakter yapcam karizmatik
nedir abi odun olucn amı karizma olunuyo[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 04 Ağustos 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
rei ayanami ve Evangelıon dıom sadece
asuka gıbı canlı hayat dolu gercekcı bır karakter varken ınsanlar nıye 4 cumleden baska konusmıyan bır karaktere hasta olurkı
adam gıbı savasamıyorda asukadanda shınjıdende daha dusuk skorları
hemde 325325 tane clone u var
ama ınsanalr paso sevıyor rei ayanamiyi cakamıom bende bu durumu
Kenshin rei nin yanında bulbul gıbı şakıo resmen

Vururum ya seni rei laf etti ya bak şuna :-p
ya öyle ama artık millet sıkılmış süper düper karizmatik söyledimi oturtan karakter tipinden. Narutoya bakın eleman daima sasukenin arkasında kaldı.
Bide millet odun karakterleri seviyor yani süper zeki düper cool bi o kadar karizmatik elemandan espri çıkmaz. Ha bana derseniz ki konuşmayan karakter istiyorum sizi gungrave davet ediyorum brandon heat elemanı dilsiz sansım ya ilk 10 bölüm...

Rei olayına gelince evangelion zaten kendisinden sonra gelen pek çok animeye karakter sağlamıştır. rei klonlarını noir gibi başka animelerde göremk mümkün.bide güzel ve buz gibi hatunlar çok sevilir genelde. Şahsen ben rei asukaya tercih ederim....

BonePart son olaya gelince şu karizma olacak eleman bak bakalım şu andaki animelerde dediğine uyacak eleman varmı. Ha en yakın dersen tsubasa chronicles daki shoran olacak mangaya bakılırsa bekle...

Yani kısaca arz talep meselesi elemanlar komik ve az cool baş karakter istiyor onlarda odun karakter yapıyorlar ha isteseler yontup züper karizma bir sandalye yapamazları yaparlar.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

eva da baş karakter shınjı zaten mıleltı uyuz etmek ıcın kullanılmış antı hero lugu bıle kalmamış mızmız bır tıp kım ne derse eyvallah dıyo baskalarının kendısını ezmesıne ıtıraz etmıyor
bı bolumde bu muzık alete calıyordu neden calıyosun dedı asuka shınıden cevap
ogretmenım calmamın ıyı olucagını dusundu ondan gercı vazgecebılırdım ama hedehodo
gorunsute eva pılotu olmak ıstemıo ama pılot olmassa kımsenın onu umursamıycagı cın pılotluga devam etmek ıstıyor
anıme tarıhının gelmıs gecmıs en ezık karakterlerınden bırı

eh hem cool hem uber hemde komık bır karakter var
hiko seijuro kenshının ustası yanı

adam hem karızma hem felsefe adamı hem ıflah olmaz bır alkolık hem kız magnetı hemde espırıyı gedıgıne koyan bır tıp
mısal kendsın bunun yaşadıgını ogrenınce usta dıye sarılmaya atlıyordu hıko kendını gerı cekıp kendhının duvara toslamasına sebep oldu ustune
erkeklere cınsel anlamda bır ılgım yok sakın bunu aklından bıle gecırme deyıp
gay kenshın anektodunu guclendırıp kenshın gaydır dıyenelrın karnını agrıttı gulmekten[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.

Sosyal ağlarda paylaş

kauro kenshınden korktugu ıcın paso boyuyor kenjının saçalrı hıkoya fılanda tembıh etmiş malum battousai bu mazallah sano tarafından boynuzlandıgını ogrenırse kzu ryu sen fılan ceker berserk olup

*!Taşı do ryu sen ıle ıkıye boler*[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 05 Ağustos 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
kenshın gay :P

+1...öyl eişte[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi yemin ediyorum monologa bile ragzıyım ya
bak mesela shikamaru efendi cocuk bole bole diyo acıklıyo felan
en azından bi ses oluyo abi
konusmadan karizma olan karakter yok mu war mesela hellsingdeki alucard war
sessiz sakin susuyoda herif vampişr diyosun
abi peki ses otomobil yarıscıcısın ndn susuyosun bisi de ya
adama gelişyolar arabanın moturu nasıl iyi basıyo mu diyolar
hmmmmffmfpphphh dio
eeoeh be abicim eeoeoeeh[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 05 Ağustos 2005 05:33 tarihinde demiş ki:
kauro kenshınden korktugu ıcın paso boyuyor kenjının saçalrı hıkoya fılanda tembıh etmiş malum battousai bu mazallah sano tarafından boynuzlandıgını ogrenırse kzu ryu sen fılan ceker berserk olup

*!Taşı do ryu sen ıle ıkıye boler*

O Yuzden Paso Öpüşüp Koklaşıolar Dimi...Misoa Da Az...Neyse...Hadi Onuda Geçtim Tomoe Ye Ne Dicen...

*Taş Bahane Asıl Hi Ryu Sen...*

Lan Canberk..Kafalarım Seni Pis Sübyancı..Rei...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 06 Ağustos 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...