Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ankara Buluşması

zgrw

Öne çıkan mesajlar

benim ki biraz şüpheli :) bi ara gelcem kesin ama gecikebilirim :-) (düşük bi ihtimal)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 13 Şubat 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok pis saarım :-p gelicem ya sadece gecike ihtimalim var :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

Up!

Program yemek + bowling + gece icme olacak. Son kısma gelmek isteyenler soylesinler de lutfen ona gore yapılıp yapılmayacagı kesinlessin. Benle dojo var galiba su anda sadece eheh olmadı rakı sofrası kurarız =P

Onun dısında bowling kesin gibi ama bilkentte mi yoksa baska bi yerde mi yapılcagı belli deil, eheh ankarayı da cok bilmiyorum ondan tavsiyeleriniz varsa gidelim iste bi yere =)

Bulusma icin ise saat 1 gibi kızılay dostun onu uygun mu herkese?[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

uygundur sanırım :) 13.00 da gelin işte :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

PAzar günü oluo di mi bu arada? BEn gece gelemem ama pazar saat 13:00 dostun önü uygundur :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 14 Şubat 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
PAzar günü oluo di mi bu arada? BEn gece gelemem ama pazar saat 13:00 dostun önü uygundur :)

Cumartesi 19'u pazar 20'si.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm tmm ama o zmn bnm gelmem ancak 2 gibi olur.İngilizce kursuna başladım böhüüü...1:30da bitio :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

Şİmdi o zmn Cumartesi günü (19 Şubat) saat 13:00da dost kitapevinin önünde oluo.Ama ben saat 14:00 da gelebiliorum :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Direk bowlinge gitmeyiz zaten 2 - 2:30 a kadar yemek yeriz bi yerlerde muhabbet falan sora bowling yaparız.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05

[Bu mesaj Saendul tarafından 15 Şubat 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o zmn beni bekleyin arkadaşlar dediğim gibi kursum saat 13:30da bitio biri bana msj fln çeksin şurdayız die ben geliim kızılayda olsun mümkünse yemek yenicek yer.2 gibi gelebilirim bende galiba[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Planı bırısı soyle secenekler halınde yazsa ?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

13:00 Dostun önünde tyoplanılıyor
13:30a kdr millet beklenio
14:00 yemek yemeye gidilior
Milletin yemeği bitince bowlinge gidilio
Sorasınbıda düşünürüz :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Hmm illa bi liste yapmaya gerek yok yani lan party deil bisi deil bu o gun kim bossa gelsin iste =) Organizator kim sorusuna gelince ankarayı bilsem ben yapardım ama bowling icin yer bile bilmiyorum bilkentten baska ondan baskası soyunsun bu ise belki dojo olur =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...