Tadpole Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 oyunda girmeye çalışıyorum şunu yazıor.ınvalid login attempts more than 5 times your account is locked please try to login again after 3minutes diyo tamam deyip bi daha deniyorum bu seferde.either login name or password is incorrect nedir bu ya sabahtan beri kafayı yicem[signature][hline]imzam yoq yaşım tutmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sil oyunu kapa bilgisayarı odanın kapısını dışardan kitle anahtarı kapının altından içeri at[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 KO damı KE demi?[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 46 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ko da ama ne olmuştur acaba başka biri benim charımı çaldı ne yaptı of offfffff[signature][hline]imzam yoq yaşım tutmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 5 kere yanlış şifre girdiğin için account'unu 3 dakika blokladığını söylüyor...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ama şifremi doğru yazdığıma eminim nasıl olur yaaa[signature][hline]imzam yoq yaşım tutmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aSIcOoL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 oyunda zaten 1 haftadir belirli sorunlar var bende surekli dusuyorum yada lagda kaliyorum bu tur sheyler olur yeni pack gelene kadar idare edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 boşver. bırak sen oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ko ke mi die soruorsunuz da ke indirebiliromuuuu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar