CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Cyper malum yeni server. 1 - Lag durumu nasıl? 2 - Duper var mı? 3 - Ekonomi nasıl? 4 - El Morad tarafında işler nasıl? 5 - Genel bilgi verirmisiniz? (gel yada gelme gibi ) 6 - + ve - yönleri nasıldır?[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gel herkes yeni yeni kasıo[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben hacklendikten sonra orda açam dedim.25 lvl e kadar anca dayanabildim. party istersin adam senden 100 k ister. doğru süzgün party yok. ares ten iyidir lvl 60 + bi kaç kişi war. tawsiye ederim;arki n felan warsa orda dahada ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 oynayanlar bi anlatsın hadi[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aSIcOoL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aslinda yeni serfere girmek en akılcasi herkesle beraber kasarsin sole bakarsan 70 lik adamlar var diger serferlerde sen ona gore azik kaliyorsun kesior :) bu durumu tersine cevirmek için aslinda güsel bir firsati ama bu saatten sonra girlmez kasmaklada ugrasilmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 benim valla cypherda 1 lvl 20 bi lvl 29 bi lvl 36 karakterim var.zevkli.heryer benden güçlülerle dolu diil hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İyi de sorularıma cevap verecek yok mu ?[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 lag yok dupe başlamış el moradı bilmem parti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar