KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ewt balıkesir gömeçte tatilde idik arklarla dün geldik aramızda 3 km fln war 17 ağustosu yasadım istde hissettiklerimin aynısını hissettim merkezi olunca baya sarsıyor orda tam yatmak üzereydim bütün arklar uyumustu sarj aletini takarken arkamdaki duvara kamyon carptı sanki o sesi halen anlamıyorum cok siddetliydi o deil bide dikey deprem gibi ev zıplıyordu ALLAH tan bişi yok arkın tekine nekadar dur dediysekte merdivenlerden yuvarlandı ama max 5 sn sürdü en cokta İstanbulda olmus olduğundan korktum istanbul yok oldu sandım :([signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ankaralılar depremi yanında taşıo demekki (o tarafta ankaralı çoktur ya)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Eğer aynı depremden bahsediyorsak sabah 4 civarında oldu bu deprem ve 2 saniye falan sürdü Buyrun bakın[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 1 hafta önce gürede tatildeydim bende.balıkesirlilere geçmiş olsun..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Rewendor, 04 Ağustos 2005 03:06 tarihinde demiş ki: Bu yaz iyice tatsızlaşmaya başladı... sonu 17 ağustos gibi veya Sinagog Patlamaları gibi bitmesinde ... gerçekten bi enteresanlıklar var ama hayırlısı[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yaw durun haftaya gidecem Altınoluğa yıkmayın oraları:) [Bu mesaj Khirsah tarafından 09 Ağustos 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: skyly, 09 Ağustos 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Eğer aynı depremden bahsediyorsak sabah 4 civarında oldu bu deprem ve 2 saniye falan sürdü Buyrun bakın Aynı deprem deil bu balıkesir gömeçte oldu saat 02:55 te olmustu sanırım[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar