original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben 1 ay önce 6680 aldım.fotograf kalitesinden pek memnun deilim.6680 telefonu olanlar varsa yorumlarını yazabilirler mi?arkadaşımda 7610 var mesela daha net gozukuyo sanki resimler.aslında resimlere bilgisayara atıp baktıgımda guzel gozukuyo ama telefonda boyle bi fluluk bi karıcalanma gibi deişik bişey var.yorumlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 alacam bende hala karar veremedim + telefonu bulamadım. 760 kaat diyor 6680 e 6681 yurtdışı olanını bulamıyorum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gayet kaliteli resim çekiyor. her telefonda değişen bazı değerler vardır. gerekli ışık sağlanmalıdır ilk olarak, ayarlar yapılmalıdır vede titretmeden çekilmelidir. ben kurallara uygun çeksemde veya çekmesemde aşırı derecede net resimler çektim. hepsini kısa bir süre sonra sizlerle paylaşacağım. yok öyle birşey. ayrıca zoom yapınca her telefonda bozulmaktadır. katılmıyorum dediklerine.. :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gayet süper bişi memnunum ayrıyetten zoom da o kadar fazla bozmuyor yani çözünürlüğü .P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: ERHOT, 08 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki: bende 6680 kullanıyorum.büyük resim küçük ekranda net gözükmez.bilgisayardan baktıgın zaman farkı anlarsın. tamam cevabımı aldım saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar