unac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bence tam emin ol[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bence annene iletme sen çözmeye çalış. Adam mısın ? de... O kadın kimse onu bul sıkıştır korkut.[signature][hline]These open doors... [Bu mesaj Ferrero tarafından 07 Ağustos 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 adliyeye başwur babanın telefonlarının dinlenmesi için.bakalım nolcak=)[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 salla ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: kingpin, 07 Ağustos 2005 17:35 tarihinde demiş ki: ps:kişisel [signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 oncelikle sakin ol, annene birsey belli etmeden once al babani karsina, durustce soyle boyle boyle duydum vs diye. burada birkac durum olabilir: 1) baban itiraf eder, ozur diler, eseklik ettim vs der 2) baban yok oyle birsey der, uzerini ortmeye calisir 3) baban lam sen gizli gizli benim konusmami mi dinniyosun der 1. durumda olaya kimse karistirilmaz, anneye de soylenmez olay kapanir baba yakin takibe alinir. 2. durumda olaya yine kimse karistirilmaz, baba takibe alinir kesin kanit bulunmasi durumunda bir konusma daha yapilir, bu konusmanin sonucuna gore 1. duruma geri donulur ya da anneyle baba yuzlestirilir. 3. durumda baban olayi abartip isi yuzsuzluge vurmus demektir, direk anneyle yuzlestirmeye gidilir. bu konuyu annenle konustuktan sona babanla yuzlesmesini saglaman iyi olabilir. olay ikisinin arasina indirgendikten sonra da aradan cekil.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bence hiç birşey yapma. gayet normal[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 oluruna bırak[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Normal bişey aslında ama babanı çek kenara bi konuş...ona da hak vermek lazım insan sıkılır 10 sene 20 sene aynı insan .. değişiklik ister ... ben evlenirsem aldatırım söyliyim peşin peşin :P[signature][hline]Baron was here ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 en fazla boşanırlar. bir süre sonra acıtmıyor.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Sana tek soyleyecegim sey(ler): Olayin icine cok karisma, ama ancak dogruyu ve yanlisi karistirma... Iyi bir sekilde izle ne oluyor ne bitiyor ve dogru karari sen ver... Bir kac yil sonra guzel bir analizini yap ve yolunu kendin ciz..[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya bence moral vermemiz lazım ya daha emin bile deilsin tam olarak once tam emin ol sonra babana şantaj yap :D annene soylememene karsılık artık ne istersen alır :D bence en ii fikir bu[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bu arada sonuç noldu hiç haber yok ne yaptığıyla ilgili.?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bir süre karışmamaya karar verdim , belki geçicidir diye...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Duymamış gibi yap bence. Bir ilişkiyi ayakta tutan kaçamak ilişkilerdir bi zaman sonra. Çünkü kadın çabuk çöker(dır ları başlar sorunları artar vs vs erkek herşeyden sıkılmaya başlar çareyi başkalarında arar) İlerde bende yapıcam biliyorum. Ama karımdan ayrılmazdım yinede. Yada ben çok saçma düşünüyorum ama genelde böyle olur hep. not: Tamamiyle kişisel![signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oNestepcLosER Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 baban sizi önemsemedn ,i özellikle bi çocuu var ve onu hiçe sayark bi PİSLİK ypıyor bnce.. gdip adm gbi konuşur suratına karşı onu öyle bi ezerdim ki... savuncak hiçbi şeyi de olmaz.hiç bi şey diyemez sna.. onun suratına vur bnu annene sölemedn ..vazgeçecektr..geçmezse ztn yürüsün gitsn. (ksuura bkma biraz agır oldu ama ..bnu sadec bu olay içn degil herkes içn söylüyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: SteelBB, 08 Ağustos 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Duymamış gibi yap bence. di mi, nasılsa babası aldatıyor. peki, ya annesi babasını aldatsaydı? o zaman da "kaçamak ilişkiler ayakta tutar" diyebilecek miydiniz böyle? saçmalamayın. bence o ilişki bitmiştir. en kısa sürede boşanmaları ailenin her bireyi için en güzeli.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oNestepcLosER hayat tos pembe değil. Bazı gerçekleri göremiyorsun.Her kez herkezi aldatsın demiyorum tabi ama o çocuk eğer öyle yaparsa aile maile kalmaz ortada gelir senle yaşar. saçma saçma konuşup çocupun bu hassas durumunda kafasını karıştırma.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Saeros, 08 Ağustos 2005 15:42 tarihinde demiş ki: said: SteelBB, 08 Ağustos 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Duymamış gibi yap bence. di mi, nasılsa babası aldatıyor. peki, ya annesi babasını aldatsaydı? o zaman da "kaçamak ilişkiler ayakta tutar" diyebilecek miydiniz böyle? saçmalamayın. bence o ilişki bitmiştir. en kısa sürede boşanmaları ailenin her bireyi için en güzeli. Kadınla Erkekği bari o konuda bir tutmayın. Unutmayın Erkeğin değil kadının adı çıkar. Konuyuda böyle saçma yerlere çekmeyin.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 siz "erkeğin değil kadının adı çıkar" dediğiniz için erkeğin değil kadının adı çıkıyor zaten sadece.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben buna çelişki yaratıp sıyrılma taktiği derim. Neyse sonuç olarak kadının aldat masıyla erkeğin aldatması bir değildir.(tamamen kişisel)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 neyden sıyrılıyorum yahu? şurda bişeyi konuşuyoruz, sadece toplumun önyargıları yüzünden oluşmuş birşeyi yüzüne vuruyorum, "sıyrılma taktiği" diyorsun. sen iyi okumuyorsan ben napayım? iyi sıyrıldım hadi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 =) Ozman soruya çelişkli tartışmaya açık bi cvp verme diyim. Kesin bi cvp vermek gerek. ben diyorum erkek aldatır doğasında var adi bi haraket belki ama aldatan kadar aldatılanda suçludur. Kadın aldatmaz çünkü o bi kadın. aldartırsa erkek gibi hoş karşılanmaz toplumda. ne dersende bu böyle bence.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 zaten ben de " kadının da aldatması lazım, olmazsa olmaz" filan demiyorum yani, yanlış anlaşılmasın :p sadece erkeğin aldatmasıyla kadının aldatması arasında bir fark olmadığını göstermek istiyorum. ama toplumda oluşmuş önyargıları bir forumda değiştirecek ne halim var, ne de yeteneğim :p çeşme'ye gidiyorum ben şimdi, babay.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: SteelBB, 08 Ağustos 2005 15:58 tarihinde demiş ki: aldatan kadar aldatılanda suçludur. Neden? Yeteri kadar cinsel ilişkiye girmiyorlar diye mi ?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar