DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Şuanda herkeste lag var mı yoksa bu eziyete katlanamayan tek ben miyim? Felaket lag var yeni olayları bile çözemedim. Birde birisi şu focus ne işe yarar bi söyleyebilir mi? stratics e bakmaya üşeniyorum[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 lan sen yine girebiliyosun ben bugün bi kere bağlanabildim 4 te filan sonra oyuna giremedim delirtmeyin adamı :) kıl herifler bugün giremioz yarın da gireriz test center kapanır hatta taşak filan geçiolar galiba en başarılı girişimlerimden 2 sinde bağlanıp ekranı görür görmez con. lost oldu :) [hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 12 Şubat 2003 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 focus şöyle bişey her 10 skillde: 10sn de +1 stam alıyosun yani skillin 100 olduğunda 10sn içinde extradan +10stam regenerate ediyosun ayrıca her 20 skillde 1 mana bonus var skillin 100 olduğunda her 10sn de extradan +5 mana regenerate ediyosun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 gereksiz yani.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 yoo işlevli bi skill bence special movelar 30 mana götürüyo,dolması da uzun sürüyo[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Hmmm ozaman bir ksıım skill den fedakarlık etmek lazım?[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bende 100 str 114 dex 11 int vardı dexi düşürecem şimdi int artcak sonra 95 str yapıp 30 int yaparım :( üveee[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 demiştim ilk aosnin ssleri yazıları neyin çıktıında diabloya döndü iice diye.. dönmüş vallaha da.. aosnin eklentisi mi bu focus? o çıkcak diye mi çıktı yani bu?[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ben icqya bile giremiyorum :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ya ben uoyada giremiyorum :) ehe[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ben arkadaşın towerına recall attım aynı yerin fel sideına gittim sonra bi recall daha attım towera sonra towera gittim ama fel side daki villa arkadaşın towerıyla iç içe girmişti ben koptum tabi sc de aldım hehe sonra log out olup girdim baktım düzelmiş bi sürü bug var oyunada giremiyorum zaten[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 böle giderse zaten oynayamıycaz. ben bir türlü doğru düzgün giremedim oyuna[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 bende hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 İyi yalnız değilmişim Ben bu yüzden gıcık olup makineye format attım dün sinirlenip Şimdi işin yoksa programları falan kur baştan pöff[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 bişi yazmadım.... [Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 17 Şubat 2003 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar