Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AH & Instance

Copycat

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar cevaplanması gereken 2 sorum var , yardımcı olabilirseniz sevinirim ;

1.AH

Bu gün ilk defa AH'a uğradım.Gayet güzel hoş bir yer.Yalnız işime yarayan itemleri nasıl alacağımı anlayamadım :-) 2 Seçenek var , "Bid" ve "Buyout" hangisini kullanmalıyım ?

2.Instance

Instance'lara nasıl dahil olabilirim ? Yani grubu kurup dungeon kapısından "Hurraaa!!!" diye mi gircez :-) Meeting Stone felan kafamı karıştırdı biraz.Bir de innkeeper'ın grup bulma olayı vs.

İstediğiniz sorudan başlıyabilirsiniz , sorulara doğru cevap verenler benden bir adet hayır duası kazanacaklardır :-P[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Priestess
Sosyal ağlarda paylaş

buyout yaparsan o item i sen o an almış olursun mailine gelir item.bid lersen /buyouttan az oluyor haliyle/ daha ucuza alma ihtimalin var ama baskasi gelip senin uzerine aynı iteme bidlerse senin para mailine geri doner.boylece muzakere usulu item satılıyor.[signature][hline]´´dUAlİSt´´

wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ??
wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1. soruya cvp veriyim sonra yatacam uykum geld

bid demek açık arttırmadaki bir itemın arttımasına dahil olmak yani sen de bir bedel söylüyorsun ve eğer bu itemın arttırma zamanı dolana kadar senden yüksek bedel söyleyen olmazsa item senin posta kutuna geliyor

buyout - hemenal seçeneği. item sahibi açık arttırmaya çıkarırken bir üst sınır belirler ve bu parayı veren itemı hemen alır der.

olay bu yani[signature][hline]name: :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ebay gibi düşün.
Ornegin X adında bi staff var
adam baslangıç olarak
10gold demiş
buyoutda 20g
sen 10gold 15silver veriyosun
biri geliyo 10gold 30silver veriyo

böle gider bu arttırma
başta direk almak istiyosan item ı buyout yapıcaksın yani 20gold vererek alıyosun.

2-

Her instance ın belli bir level aralıgı var.Ona göre grup bulmam gerekir.Yani level 15 ken Upper BRS e giremessin =)
level 15 ken nereye girersin Deadmines a girersin alliance.
Looking for Group kanalı vardı 3. veya 4. kanal olması lazım fabrika çıkısında ordaki geçen yazılara dikkat et
mesela biri der
LFG for Deadmines
LFG = Looking For Group

LFM for Deadmines
LFM = Looking For Mate

bazende class ararlar

LF Mage for Deadmines
mage arıyolarmış

LF Tank for deadmines
warrior arıyolarmış[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ah için bid açık artırma olayıdır sen 2 g verirsin bid ile biri 2g den fazla verir itemı o alır açık artırma
Buyout direk satın alma zaten orada yazıyor
bid=2g
buyout=4g 4g ye satın alıyosun ve diret mailına geliyor
Bide bid yapıp kaybedersen verdiğin para geri yollanıyor.

Instance Alliance için söleyem en cabuk grubu İf de İronforge'de bulursun genelde herkez orada oluyor.[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim?

White Rose//Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...