_SpeCial_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bizde grade 3 olduk pelerin aldık.. aradan 2 ay geçti pelerin kayboldu..GM lerden cvp. bekledik sallayan olmadı. Dün akşam da grade 2 olduk pelerin aldık pelerin gelcekmi die test için 20 mil. luk pelerin aldık pelerin geldi.. ohh çektik..sonra koyu yeşil almaya karar werdik aldık 100 mil. para saydık.. çok yakıştı clandaki herkes sewindi. bende maradonda a gideyim dedim gateden geçtim pelerin kayboldu..şok oldum sonra dc olanlar oldu gateden geçenler oldu herkesin pelerini gitti.. anlıcanız Ko nun ........ ko dular... fuk server fuk Ko... we need Ke..Ke de neler yaşıcas meraktayım.:D name: O===)::::Special::::> Banlı name: DeLi_TuRK asasin server:diez (human) class:asasian (chasar) clan:LasombrA lvl:61 np:51xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 clanda bug vardır :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şanss yok şanss ben o cape i daha göremedim bile :( Abi clan patlatılıp tekrar kumak gerek :([signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ke yi beklices bide GM ye cvp. yazdık olmassa son çare clan patlatcas mnq. nick: O===)::::SpeCial::::> Banlı name: DeLi_TuRK server:diez (human) clan:LasombrA (grade görunmes pelerin ) class:asasian (chasar) lvl:61 np:51xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 olm ne gerek var pelerine sanki bana 15 str mi verecek looo sanki sana 15 dex mi sallayın pelerini falan biz np mize bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Arkandan bi çarşaf uzanıyo okadar :D başka yararı yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bide sana gelen pm(küfür) ler artıyor:D party pls, clan pls, money pls, ...... senin diye devam ediyor pelerin kötü bir şeydir arkadaşlar almayın sakın:D[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 pelerin alırsan herkes dalıyo çiçek böcek :D abyss de az dolaşmadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bizim klandada öyle bir şey oldu. ~200k np varken sayfada 140k np gözüktü ve grade 4 olup pelerin düştü. Ertesi gününe düzelttiler ama pelerin geri gelmedi. Baştan yapılcak herhalde.[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 pelerinsiz dolaşalım biz daha hoş oluyo . serverda herkesde pelerin var nasılsa[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=MyWashing.... LasombrA Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar