Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cordoba için bir de Arsenel çıktı başımıza...

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş pazardan elma armut aldığını sanıyor galiba. Geçen sene Mondragon'la anlaşmadan Metz ile anlaştılar, Borsa'ya bildirdiler "Mondragon Beşiktaş'ta" diye, e tabi Mondragon hiç bi imza atmadığı için Beşiktaş'a ve transfer işi pazardan karpuz almaya benzemediği için rezil, kepaze oldular.

Cordoba olayında da aynı şekilde daha Cordoba imza atmadan, "Biz bonservisini aldık Cordoba'nın" şeklinde açıklamalar yapıyorlar. Cordoba imza atmalı ki Beşiktaş'a bonservisi geçsin. İmzayı Arsenal'e atacağı için, Cordoba oraya gider, bu kadar basit.[hline]...bir Aliba hayranı...
Sosyal ağlarda paylaş

oynamaya bilir inat olsun görsün arsenal her istediği boku yiyemiceni istiyorsa cordobauyı gelsin bonserivisini alsın yoksa geri adım atsın

cordoba da görsün beşiktaşın ne olduğunu

eski yıllar geride kaldı artık türklerin hakkı eskisi kadar çok yenmiyor avrupada
Sosyal ağlarda paylaş

Lig tv de Cordoba'nın bir arjantin kanalı ile yaptığı röportajı gösterdi adam ben profosyenelim gidip oynarım şimdiye kadar bjk de çok güzel günlerim geçti bundan sonrada geçeceğine inanıyorum dedi...Ama bjk den 2milyon $ istiyomuş[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...