Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Bence bu olayın sonunda hiç bir şey olmayacak, Cordoba elini kolunu sallaya sallaya Arsenal'e gidicek...[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hbrlerde duydum arsenal e gıdemıyormu$ falan fılan ama emın deılım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bu saatten sonra hala bjk bu kalecıyı ıstıyorsa garıp valla durum.Hasan sas olayına benzer[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Beşiktaş pazardan elma armut aldığını sanıyor galiba. Geçen sene Mondragon'la anlaşmadan Metz ile anlaştılar, Borsa'ya bildirdiler "Mondragon Beşiktaş'ta" diye, e tabi Mondragon hiç bi imza atmadığı için Beşiktaş'a ve transfer işi pazardan karpuz almaya benzemediği için rezil, kepaze oldular. Cordoba olayında da aynı şekilde daha Cordoba imza atmadan, "Biz bonservisini aldık Cordoba'nın" şeklinde açıklamalar yapıyorlar. Cordoba imza atmalı ki Beşiktaş'a bonservisi geçsin. İmzayı Arsenal'e atacağı için, Cordoba oraya gider, bu kadar basit.[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 o kadar basit değil cordoba sezon başında imza attı tek taraflı sözleşme uzatmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bjk yine bildirmiş borsa'ya, bonservisini aldık diye ama cordoba istemiyor ki bjk'de oynamak. ilginç valla ne olacak merak ediyorum. oynamak istemeyen herifi zorla kadroda niye tutarlar ki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Aliba, Cordobanın 1 yıllık sözleşmesi var... Bombalama yani. Eğer beşiktaş yönetimi inat ederse, mecbur oynamak zorunda... Tabiri caizse eşek gibi... Ama ben bu saatten sonra cordobayı takımımın kalesinde görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 oynamaya bilir inat olsun görsün arsenal her istediği boku yiyemiceni istiyorsa cordobauyı gelsin bonserivisini alsın yoksa geri adım atsın cordoba da görsün beşiktaşın ne olduğunu eski yıllar geride kaldı artık türklerin hakkı eskisi kadar çok yenmiyor avrupada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 tabi biz adama naaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 cordobadan ses var mı? koreye gelir inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Lig tv de Cordoba'nın bir arjantin kanalı ile yaptığı röportajı gösterdi adam ben profosyenelim gidip oynarım şimdiye kadar bjk de çok güzel günlerim geçti bundan sonrada geçeceğine inanıyorum dedi...Ama bjk den 2milyon $ istiyomuş[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar