Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Ya cordoba cok ıyı bır kalecı degıldı,sadece sızın sısteme uyan bır kalecıydı.Ingılterede her mac gol yer bu adam.Yan toplarda 0 cordoba.Yanı gercektende cordoba kalıtesınde kalecı cok.Rahat bulursunuz.Ama bız rustu gıbısını bulamayız o ayrı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: LvL_Sabo, 02 July 2003 17:03 tarihinde demiş ki: ayrıca doğru, bjk sadece teminat mektubu göndermiş o yüzden bonservisi şu anda boca'da hala cordoba'nın. Nukem hala bjk de oldugunu sanıyor,kandırmıslar sızı nukem :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Cordoba>Ru$tu? He oyle..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Ne ???????? cordoba rustuden daha mı ıyı??? Ya bı yuru gıt be nukem.hatta bıdaha gozume bıle gozukme.mumkunse futboldan da bahsetme.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: -Wissy, 02 July 2003 17:05 tarihinde demiş ki: Cordoba>Ru$tu? He oyle..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) stand uo saatı geldı.Sacmalıyor yıne ama,hıcte komık degıl ayrıca.Kı...la guluyorum su an.Hı hı nukem cordoba en buyuk hı hı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 aman allahım nukemın degerlendırdıgı seye bak, evet o yuzden cordoba daha ıyı kalecı ahahahahah[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Bjk, 6s den daha buyuk. Yanı goksel, mondragondan daha ıyı puahahahahha aferım nukem sana[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 O zaman Cassillas(Boyle mi yaziliyordu?)>All? Ya da Dunya'da Dida>All? Hee oyle Nukem oyle..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: -Wissy, 02 July 2003 17:12 tarihinde demiş ki: O zaman Cassillas(Boyle mi yaziliyordu?)>All? Ya da Dunya'da Dida>All? Hee oyle Nukem oyle..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Yasına ver abısı :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Hem Mondragon Goksel'den, hem de GS digerlerinden daha buyuk guzelceler..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Cordoba dunyada ılk 10 a gıreme kalecıler arasında sacmalama nukem.Ama rustu ılk 3 de.Bu klanıtlandı sonucta.o yuzden salak salak tartısmayalım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Nukem_Verite, 02 July 2003 17:13 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 02 July 2003 17:10 tarihinde demiş ki: aman allahım nukemın degerlendırdıgı seye bak, evet o yuzden cordoba daha ıyı kalecı ahahahahah[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- bu yazdıklarımdan rüştü barçaya cordoba arsenale gittiği için cordoba daha iyidir mantığını çıkarmak için çok uğraştınmı? Rüştü iyi bi kaleci lafım yok ama çok hata ypaıyo Topa iyi vuramıyo Cordoba'nın yan toplar harici eksiği yok yan toplardaad eksiği çok fazla değil o yüzden Cordoba>Rüştü Bence 2side Kahn ve Buffon'la birlikte Dünyanın en iyi kalecileri arasında Ondan Cordoba gibi kaleciyi biz biraz zor buluruz ama Alex Manninger ayrı rulz Benım dısımda da ınsanlar o mantıgı cıkardıgına gore sen bıraz laflarına dıkkat edıceksın nukem.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Tmm nukem cordoba daha ıyı tmm.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Arsenal alabilecekleri arasindan en iyisini aldi.Bir kere Cordoba'yi almak icin kasmasina bile gerek yok.Dandik bir takimda oynayan bir kaleci sonucta. Zaten oyle de oldu.Adamlar kasmadan aldilar :) Yani kalite/para+zaman olarak oranlarsan Arsenal ciddi iyi i$ yapti.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: -Wissy, 02 July 2003 17:19 tarihinde demiş ki: Arsenal alabilecekleri arasindan en iyisini aldi.Bir kere Cordoba'yi almak icin kasmasina bile gerek yok.Dandik bir takimda oynayan bir kaleci sonucta. Zaten oyle de oldu.Adamlar kasmadan aldilar :) Yani kalite/para+zaman olarak oranlarsan Arsenal ciddi iyi i$ yapti.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) lol[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Arsenal madem 3 verıcek(enayıler) Rustuyu neden almadı bunlar. Ellerını cabuk tutmazlarsa cordoba ıle ıdare etmek zorunda kalıcaklar ıste boyle :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Nukem_Verite, 02 July 2003 17:24 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 02 July 2003 17:21 tarihinde demiş ki: lol[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- lollük bi durum yok adam haklı sonuçta avrupadaki takımlar gs bjk ve fbnin elinden adamları hiç zormadan alırlar[hline]"Hepimiz Zenciyiz" You can find me in the club, bottle full of bub, look mami i got the Ex if you into taken drugs, im in there having sex i aint into maken love, so come give me a hug, if u in there gettin rubbed Benım neye lol dedıgımı nerden anladın hemen sen? Ha dogru o kadar zekısınkı hemen yorumunuda yapmıssın.Ben ona degıl,dandık bır takımda oynayan bır kalecıydı lafına yazdım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Ben egleniyorum.Bakmayin siz bana, yiyin birbirinizi :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Simofle, 02 July 2003 17:06 tarihinde demiş ki: Ne ???????? cordoba rustuden daha mı ıyı??? Ya bı yuru gıt be nukem.hatta bıdaha gozume bıle gozukme.mumkunse futboldan da bahsetme.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- +55555333399997781564 herif ne dedi ya!! ne dedi yaaaa, imdaaaaaaaattttt kurtarın beni. cordoba > rüştü dedi ya rüştü = buffon > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: -Wissy, 02 July 2003 17:19 tarihinde demiş ki: Arsenal alabilecekleri arasindan en iyisini aldi.Bir kere Cordoba'yi almak icin kasmasina bile gerek yok.Dandik bir takimda oynayan bir kaleci sonucta. Zaten oyle de oldu.Adamlar kasmadan aldilar :) Yani kalite/para+zaman olarak oranlarsan Arsenal ciddi iyi i$ yapti.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) LOL (Nukeme ınat 2. kez)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: LvL_Sabo, 02 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 02 July 2003 17:06 tarihinde demiş ki: Ne ???????? cordoba rustuden daha mı ıyı??? Ya bı yuru gıt be nukem.hatta bıdaha gozume bıle gozukme.mumkunse futboldan da bahsetme.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- +55555333399997781564 herif ne dedi ya!! ne dedi yaaaa, imdaaaaaaaattttt kurtarın beni. cordoba > rüştü dedi ya rüştü = buffon > all Buffon mu? Oda kım be Cordoba hepsınden ıyı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Nukem_Verite, 02 July 2003 17:05 tarihinde demiş ki: Cordoba>Rüştü Orta sahadan gelen topu elinden kaçırmadı hiç Cordoba kaçırdıysada ben görmedim slavia prag ?? orta sahanın 10 metre ilersinden yani yaklaşık 40-42 metreden herif gol yedi ne diyosun sen ya? allahtan yardımcı hakem kelekti de verilmedi gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Tmm nukem ya cordoba dunyanın en buyuk kalecısı,sus artık. Referans olarak CM'ı gosteren bır adamdan baska seylerde beklenmez zaten.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 En iyi kaleci benim dagilin.(Metalon macinda 3 gol yedim 3 dakikada :))[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: LvL_Sabo, 02 July 2003 17:32 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 02 July 2003 17:05 tarihinde demiş ki: Cordoba>Rüştü Orta sahadan gelen topu elinden kaçırmadı hiç Cordoba kaçırdıysada ben görmedim slavia prag ?? orta sahanın 10 metre ilersinden yani yaklaşık 40-42 metreden herif gol yedi ne diyosun sen ya? allahtan yardımcı hakem kelekti de verilmedi gol ya LVL olurmu abıcım,cordobanın onunu kapatmıstı karsı takımın oyuncuları,gorus acısı 0 dı o an.Yoksa yermıydı dunyanın en buyuk kalecısı olan cordoba[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar