Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cordoba için bir de Arsenel çıktı başımıza...

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Cordoba'nın aklını çelmişler Bjk ne kadar veriyorsa biz 1 milyon dolar fazla veririz demişler ama bonservisi Bjk da ve Bjk ile 1 yıl daha sözleşmesi var.Bjk Cordoba ile görüşüp tüm pürüzleri gidermek istiyor...Cordoba ise tam tersi bir tavırla ''Türkiyeye bir daha asla dönmeyeceğim.Önümüzdeki sene İngilteredeyim'' demiş.Ahhh Cordoba aahhh yanlış yola düşme sakın...[hline]İmza yok...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
White_Rakkad, 29 June 2003 10:06 tarihinde demiş ki:
bence çok gitmek istiyosa kolayca gitsin çünkü yoksa bizim hasan şaş olayları gibi olur.. isteksiz oynar falam..[hline].:Liceo Italiano:.
Msn Messenger:[email protected]

valla doğru söylüyosun kaleyi boş falan bırakır :)
ya bu arsenal'da nerden çıktı ne güzel 3 yıllık sözleşme imzalıycaktı bjk off off
Sosyal ağlarda paylaş

off be arsenal hrrr

sözleşmesi var zaten 2 yıllık bonservisi de bizde

ama adam da haklı yani arsenale gitme fırsatı doğmuş ona kızamayız ancak arsenale kızabiliriz offf

neyse bizimkiler fifaya gidecek de sonuçta cordoba arsenali istiyorsa ona kolaylık sağlamamız lazım gelsin arsenal alsın bonservisini boşuna mı verdik bocaya okadar para versinler 2 katını alsınlar
Sosyal ağlarda paylaş

yahu saçma sapan konuşmayın :) hadi en zengin klüp diyelim senelik 750 bin dolara anlaşılmış adama 2 milyon dolar verilir mi?

2 milyon dolar verileceğine gitsin arsenale

ayrıca boca juniorsla zaten anlaşıldı bonservis alındı. cordobaylada 750 bin dolara 1 yıllık sözleşmesi var diye biliyorum konf. kupasından sona 3 yıllık izmalicaktı olmadı şimdi arsenalin bizden bonservisini alması gerekiyor yani inşallah öyledir
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın ama eğer tv lerin dedikleri doğruysa Cordobanın CEHENNEME KADAR YOLU VAR!!!

1 ay önceye kadar "bjk benim herşeyim BJK den kopmak istemiyorum. gerekirse bonservisimi kendi cebimden veririm" diyen biri şimdi çıkıpta "Türkiyeye dönmem" diyosa allah belasını versin derim başka bişi demem!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aliba, 29 June 2003 20:28 tarihinde demiş ki:
Beşiktaşlı taraftarlar ve yöneticiler sürekli tekrarlıyordu ya hani, "en zengin kulüp biziz" diye, o yüzden "şey ettim"...[hline]
Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen?

Beşiktaşlı yöneticiler hiçbir zaman bu beyanatta bulunmamı$tır taraftarları bilemicem herkesin kendi görü$üdür.En az borcu olan takım biziz demi$lerdir vede buda doğrudur.[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır...
Hayatta Beşiktaş!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mydonose, 29 June 2003 21:18 tarihinde demiş ki:
kusura bakmayın ama eğer tv lerin dedikleri doğruysa Cordobanın CEHENNEME KADAR YOLU VAR!!!

1 ay önceye kadar "bjk benim herşeyim BJK den kopmak istemiyorum. gerekirse bonservisimi kendi cebimden veririm" diyen biri şimdi çıkıpta "Türkiyeye dönmem" diyosa allah belasını versin derim başka bişi demem!

heyecandan yazdığını umuyorum. bu adam 33 yaşında. bu işten ekmek parası kazanıyor ve 3-4 sene oynar en fazla.

sen bu adama 2 milyon teklif edersen tabi ki gitmek ister. 1 milyon dolar fark var arada adamın işi bu o 1 milyon dolar hayatı içi çok önemli doğal olarak üstelik adam türk de değil beşiktaşta 1 sene oynadı sadece ona rağmen adam beşiktaşa ısındı ve çok seviyor beşiktaşı

inşallah kalacak. hüsnü gürelinin dediğine göre menejer oyunuymuş bu her zamanki gibi büyük ihtimal arsenal aradan çekilecek ya da bonservisini ödeyecek ki sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Cordoba baya iyi bir kaleci o yüzden beşiktaşa faydali olur fakat tabiki eger Arsenalden teklif varsa afedersiniz ama ben onun yerinde olsam bjkya bonservisimi cebimden verirdim :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

turkıyede en gzengın bızızdır belkı genclerbirligide olabılır ama arsenal de bızden engındır ondan ondan fazla weremeyız herhalde

aynı zmanada gs nınde fb nın de kac mılyon $ borcu bu borcları 1 senemı ne ıcınde kapatmazsa uefa krıterlerıne gore avrupa kupalarınıa alınmayacak karde$ler[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

cordoba bjknin sisteme çok iyi uyan bir kaleci

hüsnü güreli çok kararlı gözüküyordu ama cordobaya da hak vermek lazım kaç kaleciye şans doğar arsenalde oynamak eğer kalırsa isteksiz olur gibime geliyor

bu arada cordobanın ingilterede kariyeri de bitebilir. çünkü adamın en zayıf yanı yan toplar neyse hadi göreceğiz bakalım

eğer o olmazsa asper gelsin. adam yedek kulübesinde otururken bile asper asper diye bağıracak kadar çok seviodu taraftar onu. ama o da az oynadı yav tam olarak nasıl kaleci cl yi kaldırabilir mi onlar da muamma amaa bi trabzon maçını hatırlarım 5-0 lık off 1 metreden voleyi çıkarmıştı hayvan herif o nasıl refleksdir üstüne gelen top da değildi yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...