SbNN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Cordoba'nın aklını çelmişler Bjk ne kadar veriyorsa biz 1 milyon dolar fazla veririz demişler ama bonservisi Bjk da ve Bjk ile 1 yıl daha sözleşmesi var.Bjk Cordoba ile görüşüp tüm pürüzleri gidermek istiyor...Cordoba ise tam tersi bir tavırla ''Türkiyeye bir daha asla dönmeyeceğim.Önümüzdeki sene İngilteredeyim'' demiş.Ahhh Cordoba aahhh yanlış yola düşme sakın...[hline]İmza yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bence çok gitmek istiyosa kolayca gitsin çünkü yoksa bizim hasan şaş olayları gibi olur.. isteksiz oynar falam..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Para varsa kralsın bu yonden :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: White_Rakkad, 29 June 2003 10:06 tarihinde demiş ki: bence çok gitmek istiyosa kolayca gitsin çünkü yoksa bizim hasan şaş olayları gibi olur.. isteksiz oynar falam..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] valla doğru söylüyosun kaleyi boş falan bırakır :) ya bu arsenal'da nerden çıktı ne güzel 3 yıllık sözleşme imzalıycaktı bjk off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 off be arsenal hrrr sözleşmesi var zaten 2 yıllık bonservisi de bizde ama adam da haklı yani arsenale gitme fırsatı doğmuş ona kızamayız ancak arsenale kızabiliriz offf neyse bizimkiler fifaya gidecek de sonuçta cordoba arsenali istiyorsa ona kolaylık sağlamamız lazım gelsin arsenal alsın bonservisini boşuna mı verdik bocaya okadar para versinler 2 katını alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Boca'ya verilen çek iptal edilmiş bildiğim kadarıyla;herneyse bari iyi bir kaleci alsınlar,daha erken nasılsa...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 fener kimi aldı yav asperi mi pletikosayı mı? hangisini aldıysa diğerini biz alacağız galiba çünkü diğer alternatifler çok pahalı asper gelse bari hem taraftar seviyor hem uyum sağlaması çabuk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Fener pletikoyu aldı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Madem Türkiye'nin en zengin kulübü Beşiktaş, ve hiç borcu yok, o zaman Cordoba'ya da daha fazla verir, Boca Juniors'a da...[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Nereye en zengın klup ?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 yahu saçma sapan konuşmayın :) hadi en zengin klüp diyelim senelik 750 bin dolara anlaşılmış adama 2 milyon dolar verilir mi? 2 milyon dolar verileceğine gitsin arsenale ayrıca boca juniorsla zaten anlaşıldı bonservis alındı. cordobaylada 750 bin dolara 1 yıllık sözleşmesi var diye biliyorum konf. kupasından sona 3 yıllık izmalicaktı olmadı şimdi arsenalin bizden bonservisini alması gerekiyor yani inşallah öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 inşallah kalır ya bizde bjkye bidaha öyle kaleci zor gelir.giderse çok üzülürüm[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Beşiktaşlı taraftarlar ve yöneticiler sürekli tekrarlıyordu ya hani, "en zengin kulüp biziz" diye, o yüzden "şey ettim"...[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 kusura bakmayın ama eğer tv lerin dedikleri doğruysa Cordobanın CEHENNEME KADAR YOLU VAR!!! 1 ay önceye kadar "bjk benim herşeyim BJK den kopmak istemiyorum. gerekirse bonservisimi kendi cebimden veririm" diyen biri şimdi çıkıpta "Türkiyeye dönmem" diyosa allah belasını versin derim başka bişi demem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: Aliba, 29 June 2003 20:28 tarihinde demiş ki: Beşiktaşlı taraftarlar ve yöneticiler sürekli tekrarlıyordu ya hani, "en zengin kulüp biziz" diye, o yüzden "şey ettim"...[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Beşiktaşlı yöneticiler hiçbir zaman bu beyanatta bulunmamı$tır taraftarları bilemicem herkesin kendi görü$üdür.En az borcu olan takım biziz demi$lerdir vede buda doğrudur.[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: Mydonose, 29 June 2003 21:18 tarihinde demiş ki: kusura bakmayın ama eğer tv lerin dedikleri doğruysa Cordobanın CEHENNEME KADAR YOLU VAR!!! 1 ay önceye kadar "bjk benim herşeyim BJK den kopmak istemiyorum. gerekirse bonservisimi kendi cebimden veririm" diyen biri şimdi çıkıpta "Türkiyeye dönmem" diyosa allah belasını versin derim başka bişi demem! heyecandan yazdığını umuyorum. bu adam 33 yaşında. bu işten ekmek parası kazanıyor ve 3-4 sene oynar en fazla. sen bu adama 2 milyon teklif edersen tabi ki gitmek ister. 1 milyon dolar fark var arada adamın işi bu o 1 milyon dolar hayatı içi çok önemli doğal olarak üstelik adam türk de değil beşiktaşta 1 sene oynadı sadece ona rağmen adam beşiktaşa ısındı ve çok seviyor beşiktaşı inşallah kalacak. hüsnü gürelinin dediğine göre menejer oyunuymuş bu her zamanki gibi büyük ihtimal arsenal aradan çekilecek ya da bonservisini ödeyecek ki sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Cordoba baya iyi bir kaleci o yüzden beşiktaşa faydali olur fakat tabiki eger Arsenalden teklif varsa afedersiniz ama ben onun yerinde olsam bjkya bonservisimi cebimden verirdim :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 turkıyede en gzengın bızızdır belkı genclerbirligide olabılır ama arsenal de bızden engındır ondan ondan fazla weremeyız herhalde aynı zmanada gs nınde fb nın de kac mılyon $ borcu bu borcları 1 senemı ne ıcınde kapatmazsa uefa krıterlerıne gore avrupa kupalarınıa alınmayacak karde$ler[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Yahu en zengın bjk fılan degıl yapmayın,etmeyın.Bu arada fenerın 60 m borcu var,50 m alacagı var.10 m'ı kolayca kapatabılır.Ama 6s'nın ısı cok zor gercektende.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Bu arada bence cordoba bırakın ıstedıgı gıbı gıtsın,cok ıyı bır kalecı olduguna katılmıyorum.O kalıtede cok kalecı var.Bır asper bence daha ıyıdı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 cordoba bjknin sisteme çok iyi uyan bir kaleci hüsnü güreli çok kararlı gözüküyordu ama cordobaya da hak vermek lazım kaç kaleciye şans doğar arsenalde oynamak eğer kalırsa isteksiz olur gibime geliyor bu arada cordobanın ingilterede kariyeri de bitebilir. çünkü adamın en zayıf yanı yan toplar neyse hadi göreceğiz bakalım eğer o olmazsa asper gelsin. adam yedek kulübesinde otururken bile asper asper diye bağıracak kadar çok seviodu taraftar onu. ama o da az oynadı yav tam olarak nasıl kaleci cl yi kaldırabilir mi onlar da muamma amaa bi trabzon maçını hatırlarım 5-0 lık off 1 metreden voleyi çıkarmıştı hayvan herif o nasıl refleksdir üstüne gelen top da değildi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bjk'li bi yönetici: "cordoba bizim gibi klüp bulamaz ama biz onun gibi 30 kaleci buluruz" eh yani çüş biraz :) abartılar 5500 [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 01 July 2003 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 doğru demiş abi cordoba bizim gibi takım nasıl bulacak? cordobayı cordoba yapanb beşiktaş defansı sistem ve lucescu zafer de iyi ya aslında türk kaleci alınsa çok iyi olur ya yabancı kontenjanı açılır ön tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ikisi de iyi diil emin ol. ben çok maçlarını izledim bu ikisinin, ömer iyi gibi gözüküyo ama iyi diil gökhan zaten iyi diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Omermı? Yapmayın, etmeyın.Berbat bır kalecı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar