sarah Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 slm, baktım olmuo okuyup kaçmak... ben de aranıza katıldım :)[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hoşgeldin[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Alıntıla
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dayanamadın demi holgeldin.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Alıntıla
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sana hoşgeldin demiyorum neden geldin?;) Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hoşbulduk :))[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Alıntıla
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hoşgeldin aklına takılacaklar için ön yardım ;)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hoşgeldin sarah @zek156: mIRC odası açmamızı istermisin? "slm asl msn pls" filan muhabbetleri için?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hoşgeldin.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hosgeldin :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hoşgeldin...[signature][hline]These open doors... Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hosgeldin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: kingpin, 07 Ağustos 2005 19:00 tarihinde demiş ki: dayanamadın demi holgeldin. holgeldin nedir ya ? görmüyorum ben yazdıklarımı of[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Alıntıla
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hoşgeldiniz efem :)[signature][hline]tıkLa bak Nan Curunir Alıntıla
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoşgeldn[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Alıntıla
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 iyi ettin hoşgeldin[signature][hline]DN 41 Alıntıla
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hosgeldın..İyi pati olalım :)..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Khaldern... Msn:[email protected] Alıntıla
loop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hoşgeldin , bu aile çok büyük , çok güzel..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.