tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sımdı dıyelım kı ben eylul gıbı araba almak ıstedım ancak 2006 modelde bu tarıhlerde cıkmıs oluyor.ben o km 2005 model arabayı daha ucuza alabılır mıyım ya da alabılır mıyım var mı oyle bı olay?(arabanın kasası degısmıyor aynı sadece 2006 model)[signature][hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Var, Bravo'lar yerini Stilo ya bırakırken Bravo HGT acaip bir fiyata gidiyordu. Stokta oldukça fiyat kırarlar ellerinde bitsin diye. Alfa 145'i 96 Aralık'ta almıştık. Boxer motorlar kalkıyordu 97 itibariyle. İyi bir fiyata 0 1.7 16v kapamıştık. İyi de olmuş :) Belli kotayı doldurmadılarsa (kasa vs değişimi olmadan) onu doldurmak için inanılmaz kırabiliyorlar fiyatları ağzın iyi laf yaparsa kaparsın ucuza. [Bu mesaj Mino tarafından 08 Ağustos 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Evet var. Stokta kalan son araçlar acayip ucuz fiyatlara gitmeye başlar o dönem, gerçek fiyatının üçte ikisi ile yarısı arası bir şeye alabilirsin. Bir de bazı noktalar(distribütör gibi) var, bunlar Ekim-Kasım-Aralık(markaya bağlı) gibi satılmamış 2005leri toplayıp geri yollarlar. Böyle bir yer bulursan veya tanıdık çıkarsa, acayip ucuz paralara (bu sefer 1/4e bile iniyor) alabilirsin, geri göndermektense satmayı tercih ediyorlar. Yalnız, bu düşündüğün şey çok popüler veya çok pahalı araçlarda olmaz. Çünkü iki tip araç da sipariş üzerine gelir ve hemen satılır, genelde stoğu kalmaz. Kulağına küpe olsun.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tek nedeni adamın elden cıkartmak için uyguladıgı promosyon olur ama aşırı farketmez fiyatı yani mesela 2006 ya girdik diyelim araba 40 milyar adam 2005 model galeride duranı sana 35 den aşagı vermez tabi denk gelicen kimisi 38 e verir kimi 35 e edik: mesela kia gibi düşük fiyatlı araçlarda daha cok indirim oluyor 40 milyarlık araç 30 a düşebiliyor [signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 08 Ağustos 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ya bende bir örnek vereyim. Geçen sene 2004 Polo ile 2005 Polo arasında 160 milyon mu ne fark vardı çok gülmüştüm. Fazla fiyat düşeceğini sanmıyorum. Özellikle de bu sene. Son zamanlardaki inanılmaz kredi koşulları sebebiyle zaten getirmeden önce tüm gemiyi satmış oluyorlar. Bu yüzden de araba kalmıyor. Örneğin Opel Astra'nın 1.3 CDTI larından hiç kalmamış geçen hafta bir arkadaş alacaktı da Eylüle gün vermişler. Şansa birtane buldu da elde kalmış 2005 model aldı onu bir miktar indirimle :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar