TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Benim favori karakterim nigthelf demon hunter ve prince arthıs insanların karizmasını kurtaran bir o var yoksa diyer ırkların yanında sönük kalıyor biraz.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 insanların karizmasını undead olarak mı kurtarıyor ? arthas insanlar için yüz karası + hain + artık insan değil Thrall , Lord of the Clans derim ben.[hline]they say... when you hunt the engineer- the engineer also hunts you!
Askinos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Nightelf Demon Hunter random ismiyle Askinos :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ilidan,mıne oherifin frozen thronedaki ezikliklerinden sonra demonhuntalardan iğrendim,yaşasın paladinler,yaşasın knightlar,arthas karizma(hele frozen throne un sonunda,yada utheri keserken kendini aşıyo) -uther:i hope there is a special place for u in hell arthas! -arthas:i dunno uther,i intend to live for ever! yada -uther:your fathers ashes are in this urn,do u wanna piss on'em for one last time? -i dint knew it,nor i care,give me the urn or face my wrath! bu sahneleri çok seviom[hline]
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: TheSilver, 06 July 2003 16:46 tarihinde demiş ki: Benim favori karakterim nigthelf demon hunter ve prince arthıs insanların karizmasını kurtaran bir o var yoksa diyer ırkların yanında sönük kalıyor biraz. Uther bin basar o salak Arthas'a Uther babamız !!![hline]Everyman lives,not every man truly dies !
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 arthıs satıcı olabilir fakat bende bir iki posteri var adam acayip karizma kılıç dehşet bir şey o kılıç için bende satardım insanları :) he he utherda karizma ama arthıs kadar deyil arthıs daha karizma gençliğin verdiği ateşle dalıyor undeadlere sonra yoldan çıkıyor ama yoldan çıkıncada ayrı bir karizma oluyor. [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 July 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 evet abi,uther'i keserken süper performans çıkarıyo arthas hehe[hline]
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Benim yeni favorim prince kael. Blood elf leri tuttum baya...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Frozen Throne'da Prince Kael ile Lord Arthas Ama oyun ilk çıktığında Arthas'a aşıktım... "This kingdom shall fall!"[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost!
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Yanlız oyunun bonus level gibi bir bölümü var ya. Orda Arthas almış eline elektro gitarı Power of the Orcs'u çalıyordu. Kaldım yani :)[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost!
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 arthas tabikide başka kim olabilirdiki. he sylvanas ta olabilir :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Maiev'i çok severim.(Her iki anlamda:)) Sevmeyenleri kınıyorum. Arthas çok babadır. Ama son filmde attığı adım yüzünden adam karizmasına -1 alıyor:([hline] Never was and never will be..
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 arthasın babasını şiş kebap yapmasında bahsediyorsan bence ahlaklı bir davranış deyil fakat arthas şişlerken babasına bişeyler fısılıdyor falan zamanın doldu mu birşey diyor bence bayağı karizma olmuş orası.
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 -What are you doing my son? -Succeeding you father! Türkçe meali : -Napıyorsun oğlum? -Yerini alıyorum baba! Daha türkçe meali(?) :) : -Napıyon lan oğlum birinin gözünü oycan? -Ay pardon baba elim kaydı![hline] Never was and never will be.. [Bu mesaj zlorwf tarafından 06 July 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 arthasta tam hıyarlık etti orada karima öldürdü babasını ama zaten herif gelmiş 80 yaşına yarın bir gün ölür yada götür av partisine bir çay falan hazırla :)
Öne çıkan mesajlar