death_bringer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Arkadaslar benim sphere R4.0.2 fakat oyuna arada giriom arada giremiom ben bunu cözemedim oyuna tam girecem connection diip kalio acaba clientten fln mi kaynaklanio cvp yazarsaniz sevinirim [Bu mesaj death_bringer tarafından 08 Ağustos 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 server acık oldugu haldemi girmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_bringer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Evet Server Acikken oluo bende anlamdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 static ip mi kullanıyorsun bide bunu sorayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_bringer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Evet kardes static ip kullaniom evimden kendi makinemden yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yazdıklarına gore clienttan kaynaklanması imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_bringer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Peki ne olabilir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 internete baglı iken sunucuyu calıstır. zaten baglıyken çalıştırıyorsan client 203 ile girmeyi dene zaten oyle ise login.cfg i ayarla loginserver=127.0.0.1,2593 yazılı oldugundan emin ol.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_bringer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kardes ben isi simdi caktim servera ancak internet acikken girio ama neden böle ben bunu anlamis deilim ayrica ip dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 r surumlerde ole kardes kusra bakma. internete baglan ac server i gir server a kapa neti devam edersin ama acarken bi nete baglanmak ister.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_bringer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 iide bunun bir cözümü vardir illaki baggio coder fln baksa anlarlar isllah bakarlar buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :-) pm at bakalım.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bin defa bu açıldı...Neyse yinede ben yazayım. Bir adet ağ bağdaştırıcısı kurman yeterli olacaktır...Microsoft loopback ağ bağdaştırıcısını kurabilirisn. Herhangir bi işine engel olmaz yada bir işe yaramaz. sadece sana o an için bir ip atar. dolayısıyla sphere revision serisine girebilirsin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_bringer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Arkadasim peki ben bu ağ bağlastiricisini nerden ayarliyabilirim bana bir yardimci olurmsun??[signature][hline]Ultima Online Hakkinda Tartisabilieceginiz Bir Yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yeni donanım ekleden listeden seçmek istiyorumdan... oradanda microsoft loopback yükle düzelecek şuana hep böyle kullandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar