Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Mac Download

Dreamfury

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar, bilgisayarimin hdd si yandi ve su an garantide ve wow krizim tuttu ondan mac laptopdan wow oynamayi planliyorum ne kadar iyi calisir o da bilinmez ama denemeden bilemezsin. Neyse zamaninda sadece cd-key aldik elimde wow cdsi yok zaten olsada mac versiyonu olmazdi. Wow un mac versiyoununu cekebilicegim saglam bir site bilen var mi?Official sayfada aradim ama bulamadim ayni sekilde fileplanettada bulamadim. Eger bildiginiz bir site varsa lutfen soyleyin.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock>
Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P
Sosyal ağlarda paylaş

cd kutumuzu elimize alırız ve kenarına bakarız orda derki pc-mac :)
blizz. oyunlar hem pc için hem de mac için uyumlu yapıyo ondan çalışması lazım mac de :)
kendime not bi daha tam okumadan cvp atma :-P[signature][hline]

[Bu mesaj carignano tarafından 09 Ağustos 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Elimde cd yok, hdd nin 2 ayda 2 kere yanabilicegini hesaba katmamistim. File planettan indirmistim zamaninda ama sanirim sitede sorun var fear diye bir oyunun reklami cikiyor ve daha sayfanin gerisi acilmadan sayfa kendini refreshliyor. Anlamadim gece gece sinir etti herhangi biri bir site biliyor mu cekebilicegim? Veya fileplanettan link verip bir guzellik yapabilirse cok sevinirim :)[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock>
Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 09 Ağustos 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok emule bir share programı kazaa,ares gibi
.WORLD.OF.WARCRAFT.zip|2687007159|D7342EFF60153100DE79B85BDE61D4B5|/">[PC GAME ITA] WORLD OF WARCRAFT.zip][PC GAME ITA] WORLD OF WARCRAFT.zip bu emule linki ama italyanca ingilizceye çeviriliyo diye biliorum ama emin değilim. [signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...

[Bu mesaj Dogbert tarafından 09 Ağustos 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...