Dreamfury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Selam arkadaslar, bilgisayarimin hdd si yandi ve su an garantide ve wow krizim tuttu ondan mac laptopdan wow oynamayi planliyorum ne kadar iyi calisir o da bilinmez ama denemeden bilemezsin. Neyse zamaninda sadece cd-key aldik elimde wow cdsi yok zaten olsada mac versiyonu olmazdi. Wow un mac versiyoununu cekebilicegim saglam bir site bilen var mi?Official sayfada aradim ama bulamadim ayni sekilde fileplanettada bulamadim. Eger bildiginiz bir site varsa lutfen soyleyin.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 cd kutumuzu elimize alırız ve kenarına bakarız orda derki pc-mac :) blizz. oyunlar hem pc için hem de mac için uyumlu yapıyo ondan çalışması lazım mac de :) kendime not bi daha tam okumadan cvp atma :-P[signature][hline] [Bu mesaj carignano tarafından 09 Ağustos 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Elimde cd yok, hdd nin 2 ayda 2 kere yanabilicegini hesaba katmamistim. File planettan indirmistim zamaninda ama sanirim sitede sorun var fear diye bir oyunun reklami cikiyor ve daha sayfanin gerisi acilmadan sayfa kendini refreshliyor. Anlamadim gece gece sinir etti herhangi biri bir site biliyor mu cekebilicegim? Veya fileplanettan link verip bir guzellik yapabilirse cok sevinirim :)[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P [Bu mesaj Dreamfury tarafından 09 Ağustos 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 torrent de var diye biliyodum ama yavaş cekersin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 emule?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Torrentle 1 hafta surer herhalde, ya sinir oldum 1 saattir ariyorum hicbir yerde yok. edit:yanlis okuma [Bu mesaj Dreamfury tarafından 09 Ağustos 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yok emule bir share programı kazaa,ares gibi .WORLD.OF.WARCRAFT.zip|2687007159|D7342EFF60153100DE79B85BDE61D4B5|/">[PC GAME ITA] WORLD OF WARCRAFT.zip][PC GAME ITA] WORLD OF WARCRAFT.zip bu emule linki ama italyanca ingilizceye çeviriliyo diye biliorum ama emin değilim. [signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 09 Ağustos 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Aslinda soyle bol seeder'li bir torrent bulsan baglantina gore minimum surede indirebilirsin. Ama boyle bir torrente rastlamadim ben daha.. :-P[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yada bence git bi arakdasından al en basiti o 4 cd cek cek bitmez[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar