ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya cuma gecesinden beri evde değilim yeni geldim açtım msnimi ve karşıma bi ton tanımadığım insan çıktı ( aile grubunun üstündekiler) bilgisayarımda otomatik bağlanmadığım ve şifremi kimsenin bilmediği için evdekilerin bişie yapması kolay değil.ya anlamadım gitti neden olur bunlar.6.2 kullanıyordum çok memnundum sonra format falan attım 6.2 yi kabul etmedi hep yeni versiyonu yükle diodu.yeni versiyon açıklarından falan kaynaklanabilirmi?[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 allah allah. değişik bişey olmuş abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hocam bak şimdi sen hani boyle sacma sapan mailler gewliyor ya arkadaşlarna yollaman için sacma sapan mailler onları okurken bazen ekleniyor bi şekilde öyle olabilir yanlışlıkla...Yada Hi5 gibi yada benzeri şeylere üye isen de oluyor[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hacklenmişsin dostum[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bazen bana da oyle gelıyo ama illaki ya bi şekilde vermiş olduklarım oluyo ya da bi yerden bı sıteden ogrenmıs oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi ben forward mesaj okummam bide söylediğim gibi cuma gecesinden beri yokum ve kimse bu bilgisayardan giremez ayrıca bilgisayarımda kapalıydı yani ne ben kimsaye bişie verdim nede kimse benden bişey alamadı. maillere gelince zaten bana özel mail atacak adam gmailime atıyor gerisi çok nadir hotmailime gelenler onlarıda çoğu zaman okumadan silerim?? ya kafayı yicem ignoreladım hepsini zaten.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bide ayrıca hani ş[email protected] izin vercenmi bitanem gibisinden uyarı yoktu hiç.direk listenmdelerdi sanki ezelden beri ordalarmış yada ben eklemişim gibi[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 listede dikkatimi özellikle çeken şey, kişilerin sadece e-maillerinin gözükmesi bildiğim kadarıyla nicki gözükmeyen kişileri sen eklemiş oluyorsun msn ine, onlar da henüz onay vermemiş oluyorlar, onlar onay verene kadar sadece maillerini görebiliyorsun yardımcı olur umarım[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 07 Ağustos 2005 14:31 tarihinde demiş ki: listede dikkatimi özellikle çeken şey, kişilerin sadece e-maillerinin gözükmesi bildiğim kadarıyla nicki gözükmeyen kişileri sen eklemiş oluyorsun msn ine, onlar da henüz onay vermemiş oluyorlar, onlar onay verene kadar sadece maillerini görebiliyorsun yardımcı olur umarım hayır bunun anlamı hiç online olmamıslar aynı anda [Bu mesaj unaccompanied tarafından 07 Ağustos 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Aman Salla :D İlk Önce Bi Şifreni Degiştir. Sonra Listedeki Adamları Temizle. Devam Et Dostm. Takma Bnları Olagan Şeyler:D[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 engelle tek tek.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yalnız godfather_miroglu kim yavv ahaha koptum :D kızları silme :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 H@xorlanmışsın anlattıklarına göre. Arkadaşın falan geyik için yapmış olabilir (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… overmars Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: unaccompanied, 07 Ağustos 2005 14:47 tarihinde demiş ki: yalnız godfather_miroglu kim yavv ahaha koptum :D kızları silme :D :D ayrıca, bence de sil hepsini ve şifreni değiştir.. bi daha olmaz umarım..[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sen online degilken adam online olup nickini değiştirirse sen değiştirdiğini görebiliyorsun bildiğim kadarıyla, aynı anda online olmaya pek bağlı değil ha derseniz, "belki oradkailerin hiçbiri o tarihten sonra online olmamıştır" die, mümkün derim ama liste uzun biraz, elbet bir online cıkar die düşündüm...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… laila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 olum hepsi hatunsa yırttın işte engelleme sağlamlarını ayır bi kenara lazım olur :D[signature][hline]Pantolonum Dieselden cluberim ezelden... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 iyi oldu dostum bu adresler sagol :D[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 arada lady falanda var ben karışmam önce bi tanış istersen[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Aç patiler bi adım öne! :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 biri şifreni biliyor...[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Azmayalım^^[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla hepsini ignoreladıktan sonra msnimi hotmailden gmaile taşıdım bile[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 onu bunu bırakın benim adımı kız adı zannedip gelenler oluyor.. bir de web cam açıyorlar.. şansa genelde iki kiş oluyoruz makinenin başında "evladım işin gücün yok mu senin git çık eğlen bi soısyla ol sanal sexle geçmez hayat..." gibi tavsiyeler eşliğinde silinip engeleniyor insancıklar..[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Aman Salla :D İlk Önce Bi Şifreni Degiştir. Sonra Listedeki Adamları Temizle. Devam Et Dostm. Takma Bnları Olagan Şeyler:D[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 engelle tek tek.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yalnız godfather_miroglu kim yavv ahaha koptum :D kızları silme :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 H@xorlanmışsın anlattıklarına göre. Arkadaşın falan geyik için yapmış olabilir (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: unaccompanied, 07 Ağustos 2005 14:47 tarihinde demiş ki: yalnız godfather_miroglu kim yavv ahaha koptum :D kızları silme :D :D ayrıca, bence de sil hepsini ve şifreni değiştir.. bi daha olmaz umarım..[signature][hline]...dönmek, mümkün mü artık dönmek onca yollardan sonra yeniden yollara düşmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sen online degilken adam online olup nickini değiştirirse sen değiştirdiğini görebiliyorsun bildiğim kadarıyla, aynı anda online olmaya pek bağlı değil ha derseniz, "belki oradkailerin hiçbiri o tarihten sonra online olmamıştır" die, mümkün derim ama liste uzun biraz, elbet bir online cıkar die düşündüm...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 olum hepsi hatunsa yırttın işte engelleme sağlamlarını ayır bi kenara lazım olur :D[signature][hline]Pantolonum Dieselden cluberim ezelden... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 iyi oldu dostum bu adresler sagol :D[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 arada lady falanda var ben karışmam önce bi tanış istersen[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Aç patiler bi adım öne! :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 biri şifreni biliyor...[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Azmayalım^^[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla hepsini ignoreladıktan sonra msnimi hotmailden gmaile taşıdım bile[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 onu bunu bırakın benim adımı kız adı zannedip gelenler oluyor.. bir de web cam açıyorlar.. şansa genelde iki kiş oluyoruz makinenin başında "evladım işin gücün yok mu senin git çık eğlen bi soısyla ol sanal sexle geçmez hayat..." gibi tavsiyeler eşliğinde silinip engeleniyor insancıklar..[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar