reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hemen hemen hergün muhakkat anne veya babalarımızla bizi dumura uğratan şaşırtan veya kızdıran çeşitli diyaloglar yaşarız en ilginçlerini paylaşalım.. mesela geçenlerde bilgisayarda müzik programında bi şarkıyı mixlerken bi yeri kaydetmek için sürekli "play" tuşuna bastım bu yüzden aynı ses tekrar tekrar çıktı, annemde beni diğer odada zannetti heralde : oğlum kooş, senin bilgisayar takıldı heralde, eee belliydi öyle cıvık cıvık müzikler yaparsan çıldıracağı (techno müzikle uğraşıyorum :) bide bi ara silent hill oynarken bi yerde takılmıştım, babam yanaşmış meğersem beni izliyormuş, odada karanlık moda girmişim ilk defa gireceğim bi kapıya yaklaştım tam girecekken babam "boow" diye bi bağırdı ki benimde "aboww" diye bağırmam bir oldu. acayip sinir olmuştum o an.. ordaki yaratıklar gibi harcıcaktım pederi ama, dua etsin takıldığım yeri geçmiştim :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... lol[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kısa bi cümleyi 5 saniyede okuyan birisiysen eğer o yazıyı yazmış olman bile biraz zor. ama o cümle 1 saniyede okunuyo. bilemedin 1.5. yani sen o yazıyı okurken benim hayatımdan 5 saniye çalamıyosun. haberin olsun lol[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Aslında daha fazlasını çaldı.. Ona bunun için cevap verirken..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ehueuh :) beyler bunu gecenin 2 buçuğu olmasına veriyorum, forumda genelde çizginin üstü okunur, altta kalan imza oluyo :) bide imza galiba biraz moral bozdu ;) neyse konuyu dağıtmayalım bence.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Öne çıkan mesajlar