BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 bu olur! hem de bundan haberi bile olmaz yay! arkadaşın biri bana Herak Herak diye diye sinir ediyodu, Hera bari olsun kısası dedim [bkz diyalog kutucuğundaki işaretli alan] yok dedi ben boğazımı temizliyorum, sonra düşündüm yani gerçekten de herak derseniz bir avuc "temizlenmiş boğaz" elde ediyosunuz, hakaret olarak aldım ve /flip diye tabir ettiğimiz işareti yaptım arkasından [evet kalleşim] bu arada aklıma bişe geldi bu SS'i koyarken, en alt satırda Jeema diye birisi [kim ki acaba tanımıyorum :p] got another sol demiş ya işte o soldier aslında Sebey "the yay" yani geçen gün açtığım konuda bahsi geçen boş beyinli soldier! sonra bişe daha geldi aklıma, bu SS gülmekten karnıma sancılar girdiği sabah [sabah 3:30du galiba saat] team'inin oluşması esnasında alınmış ve aslında bizim sebey üstüne attığımız iftiralar [her bişeye 'I can do that!' diye atlaması mesela] aslında ona değil de SS'de görülen bir diğer boş beyin Bengt "I am MA, I can do that!" efendiye atılmalıydı...
Fibula Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 hahah Bengt hani su cave woman arayan di mi evlenmek icin? beraber zevkle osuracagi gegirecegi bi hatun ario adam LOL!
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 lol evet! Bengt idi zaten direk main room a dalıp ordaki 3 mobun yanında bir 3 tane daha çeken!
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Cave womani birak If my woman farts I would immidiately ask her hand in marriage dedi adam yaa. Roz Herrak diyim bundan sonra daha agdali gelir ha? :p
Öne çıkan mesajlar