Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıyamet'i sanırım tahmin edebiliyorum...

Joker

Öne çıkan mesajlar

sanırım şu şekilde olucak;

ilk önce bütün uzaydaki parçacıklar yawaş yawaş birleşicek ve tek bi kütle gibi uyum içerisinde olucak sonra basınç deişimi ve çekim kuvvetinin dengesizliğinde,
bir yıldızın yok olması gibi genişleyip içe doğru patlama olucak sonunda en büyük ve tek karadelik oluşup herşeyi yawaş yawaş bi portakal büyüklüğündeki sonsuz yoğunlukta topluyacak...
sonra bi şey olucak ve bu portakal büyüklüğündeki sonsuz kütle yeniden patlayacak (Big Bang)

Bu Mantığı şu an oluşan maddesel hareketlerden çıkarttım...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

aman tanrım yazdığımı okudumda sanırım gerçekten bu olabilitesi çok yüksek bi şey ben bile şaşırdım!!

Sanırım büyük bi şey buldum??

*inşallah dier bulduklarım gibi daha önceden bulunmamıştır :lol:
[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

tutmayalım seni :-)

kıyamet şöyle olacak. Dünya yaşanmaz hale gelecek ve dünya nefretini her şekilde kusacak bundan milyonlarca yıl once buzul cagı ile kustu belki bu sefer patlama ile kusacak yada baska bir şey sonucta üzerindeki yaşam bitecek ve son yeniden baslıcak. tabi ki insan da en üst tür olmayacak.

:)[signature][hline]Günlük Münlük
Chaos Web Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi çok dinsel konusurum bilime sığmaz , çok bilimsel konusurum insanlıga sıgmaz , cok insancıl konusurum ALLAH belanı versın dersınınz :D[signature][hline]Doldur be meyhaneci .. Yanıyor içim içim. Doldur be meyhaneci çabuk doLdur içeyim . Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehim . Doldur doldur doldur doldur doldur bitsin ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 20 Temmuz 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
boyle bi teori var zaten..

OFF YA yinemi!!!
hep böyle oluyor bi şey buluyorum başkası bulmuş oluyor :(
kim yazmış kaynak PLS :( :( :([signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

tüm evren için kıyamet bence şöyle olucak

şöyle:
bing bangden dolayı sürekli genişlemekte olan evrenimiz bir süre sonra genişleyebileceği kadar genişleyecek ve herşey patlamanın merkezine doğru geri dönmeye başlıyacak. böylelikle tüm kütleler birleşicek akıl almaz bir güç ortaya çıkacak falan filan...[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Sosyal ağlarda paylaş

biri gelip uflicek ondan baska bişey bilmiom.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Evrende big bang olayı bence bir döngü...Ve her big bangden sonra canlı oluşuyor.Canlı genlerini taşıyan ne kadar molekül varsa dağılan, bu patlamadan sonra, sınırlı sayıda bisürü türlü canlı oluşuyo.Dünyadaki bakteriler de bence bunlardan bi tanesi.Teknoloji herkesde giderek ilerliyo ve herkes evrim geçiriyo bu bi oyun gibi.

Zaten big bang'in bir döngü olmaması imkansız.Uzayda sonsuz bir zaman olmalı neden şimdi canlıyız ?Çünkü habire tekrar bakterilerden evrim geçirerek geliyoruz bi gezegene.

Şimdi big bangdan sonra gelişen canlılar hiç bir zaman döngü tekrarlanıncaya kadar karadeliği yok edebilen bi teknoloji bulamıyolar onun için karadelik herşeyi tekrardan yutup yine patlıyo.Sanırım madde kaybı olmuyooorr?? Ve onun için döngü tekrarlanıyo.Uzay'da canlı olmasının nedeni de bu olmalı zaten.
Şu ana kadar kaç bin yıl geçirdik ki.Aslında düşündüğünüzde bunun çok çok kısa bi zaman olduğunu anlayabiliyosunuz.

Bence bidaki döngüye kadar öbür evrim geçirenlerle tanışıp barış içinde yaşıyıp onlarla beraber ölüp, her zaman eğlenmeliyiz.Teknolojimiz aslında şuan o kadar az gelişmiş ki, doğa olaylarına bile karşı çıkamıyoruz.Kendi dünyamızda kendimize sorun yaratıp kendimizi zor durumda bırakıyoruz.Her döngüde bizi öldüren de bence hırs.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KahnX, 22 Temmuz 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
Kendimize şimdi sormamız gereken bu döngüyü kimin başlattığı ve bu döngünün nasıl bu kadar düzen içinde olduğu :D

sevdim seni KahnX...
iyi düşünüyorsun :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

evet böyle bir teori var, ve hatta adı da "big shrink" yani "büyük küçülme" (ehe lafa bak) evrendeki genişlemenin bir yerden sonra tersine dönmesi gibi bişey, bütün madde aynı yerde toplanıyor, ve sonra tekrar big bang oluyor..

oldukça detaylı bir kaynak(ingilizce)
http://www.geocities.com/richardwquist/index.html[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...