Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilolar falan ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
euzubillahimineşeytanirracimbismillahirrahmanirrahim

lan fiki fiki die ürüyosunuz sıkıldım be[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Mesaj tarihi:
@Lexius

olm ben sende bi değişiklik seziyom :P

Zaten bir şeyi ağzında en az 13 kere felam çiğnersin.

Edik: tabe çiğnemeden yutanlarda var[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Mesaj tarihi:
fakeleri başka tarafa alsak lütfen[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
hastır lan

Mesaj tarihi:
said:
Cesur-Yurek, 08 Ağustos 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
said:
Lexius, 08 Ağustos 2005 18:38 tarihinde demiş ki:
fakeleri başka tarafa alsak lütfen

bi kere ben fake olsam yeni gelenler bölümünde topic açmam. Lütfen asılsız iddialarda bulunmayalım.

dur bnde bi konu açayım:)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
hastır lan

Mesaj tarihi:
@Cesur-Yurek

Sen git diyet adlı konuda fake olayı konuş sonra kırıcı konuşmayalım de şimdi bu senin sölediğin laf mı?[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Mesaj tarihi:
said:
Pluton, 08 Ağustos 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
@Madcat

bence en iyisi yürümek yürü daha çok kilo verirsin tavsiye

Abi yalan?!

Kesinlikle koşarak manyak kilo veriyorsun.. Hemde vücudun heryerinden eşit olarak veriyorsun yani sırf bacakların inceliyor diye bi saçmalık yok..

Bi de diyet yaparken spor yapmazsan çok kötü olur.. Spor yapmazsan kilo verdikten sonra her tarafın sarkar..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
Ben okulumdaki atletizm takımındaydım ve normalde 63 olması gereken kilom sağ ayak bileğim burkulunca sömesterden itibaren oturmaktan 69-70 civarına gelmişti. Sadece yediğime dikkat ederek ve 1 gün aralıkla spor yaparak 2-3 haftada 65 kiloya kadar düştüm. Fazladan aldığım kilolarda kas olarak geri döndü. Ne yaptın derseniz kondisyon salonunda 2 günde 1 veya 3 günde 1 geçireceğiniz 1 saat yeterli olacaktır diyorum. Özellikle bir fitnes salonuna giderseniz size orada zaten bir program veriyorlar bu işte uzman çalıştırıcılar ve işiniz bir kat daha kolay oluyor ama ben evimdeki olanakları değerlendiricem derseniz belki şu liste yardımcı olur. 1 ay içinde vücudunuzdaki yağların yavaş yavaş kasa dönüştüğünü görebilrisiniz.(fitness salonuna 12 gün gittikten sonra benim uyguladığım programdır)

Mutlaka açma germe hareketleri
1.sette
15 normal şınav
25 mekik
dinlenme
15 eller bitişik şınav
25 yarım mekik
dinlenme

2.set
15 şınav & 25 mekik
dinlenme
15 eller bitişik şınav& 25 yarım mekik
+bu bölümde bütün vücudu çalıştıracak bir hareket
tavsiyem 6 dakika ve üzerinde ip atlamanız ya da evinizde varsa bisiklet, air walk gibi çok yormayacak ama terlemenizi sağlayacak ve bacak çalıştıracak aletleri kullanmanız.

3.set
15&25
15&25 (isteğe bağlı olarak yarım mekiği düz uzattığınız bacaklarınızı yerden 15-1 karış kadar kalkık iken de çekebilirsiniz)
En son olarak ben ortalama 3.5 kilometre yürüyerek başlayıp koşarak bitirdiğim bir kros yapıyorum ya da basket,futbol gibi bütün vücudun çalışmasını ve terlemsini sağlayacak birşeyler oynuyorum mahallemde.

Bu programın biraz ağır oluduğu bir gerçek ama günde 10 sınav ile başlayıp sonra sayıyı arttırmanız mümkün. En önemli olanı vücudunuzu kalkan bir araba gibi düşünmeniz. Birden 5 vitese geçmektense önce yavaş yavaş 1. sonra 2. vitese geçmek hem motorunuzu koruyacak ve bozulmasını önleyecektr hemde daha iyi performans almanızı sağlayacaktır. Spor yaparak kilo vermek isteyenler için zorluğu 6 veya 7/10 gibi bir programdır yukarıdaki. Eğer vücudunuzda herhangi bir ağrı veya anlık acı hissettiğnizde çalışmayı bırakmanız en doğrusu olacaktır.[signature][hline]a.k.a McZeytin
Mesaj tarihi:
her yeni gelenler bölümüne başlık açan fake degildir diye bir kaide mi var paticik te?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
said:
Cesur-Yurek, 08 Ağustos 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
said:
kturumtay, 08 Ağustos 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
1 73 üm 50 kiloyum :P rüzgarda dışarı cıkamıyorum

sen de üzerine rüzgarlık giy o zaman.

Eywah eywah :P[signature][hline]a.k.a McZeytin
Mesaj tarihi:
Valla ben de 173cm boyunda 85kg civarındayım. Yani heralde öyledir. Bu dördüncü kez kilo verişim. İlk seferinde 2 ayda 16 kilo verdim 90'dan 74'e düştüm. Sora tekrar aldım, sonra tekrar verdim, sonra tekrar aldım ve yine kilo verip tekrar aldım. Hatta bu seferki ilk kilo verişimdeki kiloma yakındı. Ben de bu gidişe bi "DUR!" dedim şimdi iki haftada belim ve karnımda 5cm incelme oldu.
Eskiden olduu gibi her seferinde 2 tabak yeme durumlarını bıraktım. Hatta yarımşar tabak yiyip masadan kalkıyom. İlk başlarda çok aç kaldım ama sonra insan açlığa alışıyo. Eskiden yemeği çok çok hızlı yerdim ve tokluğu hissetmezdim. Şimdi de hızlı yiyom ama tokluk kavramını unuttuum için karnımın dolduğunu hissedince masadan kalkıyom. Kötü bi şey ama kahvaltı edemiyom. Onun yerine çekiyorum koca bi tabak karpuzu, oh! Ayrıca açgözlülük de ortadan kalktı. Normalde bi tabak makarna yedikten sonra ikincisini "oh çok güzelmiş" diyerek yiyodum, aç olduumdan diil. Onları da atlatınca rahatladım. Şimdi, midem spazm geçircek kadar kasılmadıı sürece acıktıımı hissetmiyom.[signature][hline]sdfsdf
Mesaj tarihi:
sen kiloluysan ben neyim met?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
verdiğin kiloları yavaş vermen yada verirken spor yapıp vücüdunu biraz daha fitleştirmen lazım yoksa o sarkıklık yada simit durur.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
düz yaptığım mekik yararlı olur mu ki bel kısmı için ? yani şöle demin 30 mekik çektim 10 dk ara gene 30 mekik 10 dk ara 23'te kaldım ha ben bunu yarın 40 mekik 10 dk ara 40 mekik 30'da kalır şekilde yaparım gene ama bunun yararı olur mu bel'im için ? 1 ayda gözle görülür fark olur mu ?[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Mesaj tarihi:
4 tane bigkingle normal benim gibi 1.80 ile 65 kilo kalabilirsiniz.koko ayran veya isteğe bağlı şalgam dışında hiçbirşey yemeyeceksiniz yedirmeye çalışanada kötü gözlerle bakacaksınız hemen oluyor :)[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
1.83 boy 70 kiloyum.
75 olsam fena olmaz hani :)
ama bu kilo alıp verme işinin öncelikle psikolojik oldugunu düşünüyorum.
önce beyin olarak bi karar vermek lazım.
kilo vercem kilo vermeliyim gibi strese girilirse kilo verilemiyo bunu biliyorum ben.
aynı şekilde kilo alcam kilo almalıyım derseniz oda olmuyo.
rahat olun önce.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

• Yeni Oluştur...