bittersweet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bn him sewerm manyagıyım hatta merak ettm siz ne dusunursunuz him hakknda sakıları akknda ville valo hakknda die sormucam ama:'( (our diaolical rapture i dnlerken yasdm bunuu)[signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you! your pretty face is going to hell!!!
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 vala ne kadar piyasa olursa olsun, kim ne kadar sevmezse sevmesin bende cok severim greatest love song vol.666 kesinlikle favori albümüm[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Gaxx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 daha az adam tanırken daha çok severdim açıkçası,hala iyiler ama artık piyasa olduklarıda bi gerçek.bi yerde okumuştum ve hak vermiştim - eskiden gotiklerdi şimdi butik oldular . genede severim genede dinlerim o ayrı..[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gone with the sin ve for you benim sevdiklerim arasındadır ps: him hakkında acılmıs, 2-3 konu var keşke onların altına yazsaydın. [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ehu, niyeki? bazi sarkilari gercekten guzel.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 harika şarkıları var grupça hastasıyız:D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben tiksiniyorum ciddi ciddi.tahammül sınırlarımın ötesinde.hele bi şarkısı var şu her yerde çalan offf.midem kalktı ben topicten çıkayım.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben de pek sevmem ya, fazla tekdüze geliyo. wicked game cover'ıyla baştan kaybettiler zaten.hatırladığım kadarıyla penthesilea da sevmiyodu :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Delinquent Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Cik.[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Öne çıkan mesajlar