Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H.I.M(love metal)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bn him sewerm manyagıyım hatta merak ettm siz ne dusunursunuz him hakknda sakıları akknda ville valo hakknda die sormucam ama:'( (our diaolical rapture i dnlerken yasdm bunuu)[signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you!

your pretty face is going to hell!!!
Mesaj tarihi:
vala ne kadar piyasa olursa olsun, kim ne kadar sevmezse sevmesin bende cok severim greatest love song vol.666 kesinlikle favori albümüm[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Mesaj tarihi:
daha az adam tanırken daha çok severdim açıkçası,hala iyiler ama artık piyasa olduklarıda bi gerçek.bi yerde okumuştum ve hak vermiştim - eskiden gotiklerdi şimdi butik oldular . genede severim genede dinlerim o ayrı..[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid
Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue
Mesaj tarihi:
gone with the sin ve for you benim sevdiklerim arasındadır

ps: him hakkında acılmıs, 2-3 konu var keşke onların altına yazsaydın. [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
harika şarkıları var grupça hastasıyız:D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Mesaj tarihi:
ben de pek sevmem ya, fazla tekdüze geliyo. wicked game cover'ıyla baştan kaybettiler zaten.hatırladığım kadarıyla penthesilea da sevmiyodu :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
  • Yeni Oluştur...