Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp Levelı / Pvpde Mage charın artıları

sdc_paris

Öne çıkan mesajlar

şöyle düzeltim... her class ı yenebilirsin... onlarda kazanır tabi ... ne kadar cok kazanacagın senin beceri ve tecrübene göre değişir.. yoksa su seni ezer diye bişi olmaz.... Oldumu sensible :D ben kral değilim yanlış anlamayın :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 07 Temmuz 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
haha bide şu var o potionlar genelde magic effect bi dispelde giderler yazık olur :)

bak bu başıma gelmedi.. ağzından yel alsın kışt de :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 07 Temmuz 2005 18:50 tarihinde demiş ki:
eh potionları satmayıp kullanırsan para kazanamazsın fazla :P

çıkan itemleri satar yolumu bulurum.. hem ne gerek epic mounta :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 07 Temmuz 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
mage = ekmek elden su golden =p eheh cok guzel ve zevklidir mage meleeleri kendilerinden uzak tutmakta birebirler cok sinir =D cripple bile atsan adam blink atiyo uhuh

hehehe cok dogru soledin.. arkadaş bana cok baskı yaptı mage aççan die.. ben hep yok .. rogue yok hunter yok druid yok paladin :D dedim... ama sonunda beni bitiren lafı soledi... ( Olm yıllarca uo oynadın mage ile kesmedimiz adammı kaldı ? hem bunun gateside var recall i de :D ) neyse bizde mage olduk cokta mutluyuz..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 07 Temmuz 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
Kim diyor mage priest i alamaz ? Shadow Pro.. Potion var.. içtinmi 2500 hp oluyor 3500 :D sonra fear immue ribg var.. fear poly slow dispel eden trinket var :D aklını kullanırsan her class ı alırsın.. ben lvl 51 mageyim..

Fire frost muhabeti baydı.. ben fire/arcane yim.. ve oyle mc ye giricem.. scorch ile moblara dalcam.. sen git fireball pom + pyro atarsan aggro yu en kralı bile alamaz.. 2. agro mu aldın en kolay kurtulma yontemi şudur... Mana shield i aç yerinde sabit bekle gelip rogue warior veya paladin senden agroyu alır..

PvP de ise cidden mage ile kesmediğim class kalmadı... hepsine eşitsin.. ama shadow pri cidden zekanı ve el becerini en iyi şekilde kullanırsan alırsın.. orneğin shadow resist 50 lersin.. pvp sırasında resist pot içersin 3 dakika boyunca bütün resistlerin +50 ekler.. üstüne birde izin veriyorsa (daha denemedim denicem :D) shadow pro pot içersin bu da en az 1500 shadow damageyi resist eder... bizler bazı konularda çok acemiyiz.. ben dahil.. okuyup araştırırsak.. herşeyin mümkün olacagını gorucez.. tanıdıgım ne kadar turk varsa frost mageye donuyor.. ben aksıne fire agırlıklı.. ben pvp adamıyım.. azcık mc onx yapıcam tamam ama 2 instance için zevkimin içine edemem... Her seyi kendiniz deneyin.. ben yüzlerce tanelt build gordum.. okudum arasştırdım.. kendi talentimi çok garip bi şekilde yaptım.. kendime has.... Mage.. asla bıkmayacagım uzmanlaşmak istediğim bir class... mage oynamak güzeldir..

150 bile işe yaramıyor 2level yüksek olmama rağmen herşey vuruyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 07 Temmuz 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
said:
_ILuVaTaR_, 07 Temmuz 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
haha bide şu var o potionlar genelde magic effect bi dispelde giderler yazık olur :)

bak bu başıma gelmedi.. ağzından yel alsın kışt de :D

dispel kullanmayan priest'te iyiymiş :D

tabiiki sadece priestle karşılacağım diye ona göre itemlar taşırsan ona karşı şansını arttırabilirsin (tabii başka itemları taşıyarak başka yönlerde gelişme şansınıda yok ediyorsun). ama bir gerçek var priest taş ise mage makas. mage kağıt ise priest makas. mage taş ise priest kağıt. mage'in priest kesmesi çok zor yani. hele shadow specced ise...[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
Pirvan, 07 Temmuz 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
10940 mana 4250 hp olan mage var bizim guildde? (mana flaskla)
Yetersiz mi? Paladin için zaten her classın manası yetersiz onu tartışmaya bile gerek yok bence.

pardon anlamadım ne yetersiz?[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...