-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Bİlgisayarı ilk aldıgımda ve csyi yüklediğimde, çalşır bir microfonum olmasına, hatta oyuna girerken aktif olduguna emin olmama rağmen csde kulanamıodum... Sonradan pcye bir format geldi ve bu sorun ortadan kalktı hiç bişey yapmadan microfonumu kullanabilmeye başladım. Şimdi 2.ve 3. formattan sonra gene aynı sorunla karşı karşıyayım. Servera baglandıktan sonra tam konsol kalkarken Türkçesi şöle bir yazı çıkıyor: "waveln.MMSYSTEM004 adlı dosya meşgul durumdadır. BU durum nedeniyle diğer oyuncular ile microfon aracılığıyla konuşamazsınız" nedir bu çıldırtcak beni. Eğer bi bilgisi olan varsa ve yazarsa çok sevinirim çünkü klan maçlarında com. oldugum için bana aşırı derecede lazım..[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ses kartın ne[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ii de ilk formattan sonra aynı şeyleri yaptım hiç bi farklılık yok ve oluodu :([hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 modem ayarlarına ordanda ses kartı ile olan baglantıya gir ses kartınla modeminin çakışmıyor olduguna emin oL derim ben...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar