Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Saat neredeyse altı olmuş Sonbaharı aratmayacak bulutlu bir sabah Uyanmaya çalışıyor şehir İzmir'imde güneş doğuyor Doğmaya çalışıyor bulutların arasından Ve ben balkonumdayım elimde sigaram Uykusuz bir gecenin ardından Gün doğuyor yine Uzaktan bir köpek havlaması bozuyor Gün doğumunun sessizliğini Yoldan geçen tek bir araba nereye gidiyor Pazarları da çalışmak zorunda olan biri olsa gerek Sigaramı söndürüyorum Ve bu satırları yazıyorum[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 DogmasaydI ya ne guzel kapaLIydI hava yagmur flm yagsada ortam ferahlasa. EdebiyatInI bozdum snrm sorry :D[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yaşadılarını anlatmışsın kanka bi an yine aşkla ilgili bişi bekledim. Herzaman dediğim gibi; 4 lük harici yazılmış şiirler sucka. :tebrikz:[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ve saeros yatağına gidiyor.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 07 Ağustos 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ne güzel olmuş alala yorumlara bak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar