Kalitzburg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kendi serverım falan deil yani anlamam o işlerden ama connectoru acıorum sifreyi yazıorum hata raporu verio.normal clienttta verio oynadıgım serverınkide.napcam neetcem.bi cozum yolu vardıda bunun unttum bi el atsanız.[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bi alaan kulu yokmu yardım etcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hatayı yaz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 AppName: epica uo.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: epica uo.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0002f275 bunun gibi bişi. . . assada teknik rapor var ama onu ne sen sor ne ben soliim 5000000 sayfa bisi yarısı çince gibi zaten :( yardım edin noluurrr[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şifreyi yazıp entera bastığın gibi hata veriyorsa login.cfg deki yazım hatasından olabilir loginserver=xxxxxx,2593 şeklinde yazıcaksınız. ben bi kere oraya noktalı virgül koymustum sorun cıkmıstı ondan olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yok baktım orası duzgun :( uhuhhuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 patch yapmayı dene. eski sürüm bir uo varsa makinende karakteri olmayan accountlar göçertir client i.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 büyük ihtimalle server ın client i bozuktur çünkü hatada servr ın adını da vermiş epica uo AppName: epica uo.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: epica uo.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0002f275 clienti yeniden indirmeyi dene yada uo yu silip yeniden yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar