Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hiç belli olmaz. bigün karşına gerçekten o çıkar. mesafeler hiçbirşey ifade etmez. 1. si hayal kırıklığıdır belki. belki 2.si de hayal kırıklığıdır. 3..4..5..... Ama bu onu aramaya devam etmene engel mi? Bence değil.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Off kardeşim böyle topikler açıp insanların yarasını deşmeyin be... :([signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aşk çok uzun sürer ama biter , sonra bağımlılık gelir . yaz aşkları hayranlıktır , hayalperestliktir ... o kısa süreyi kendi gözünde çok fazla görürsün falan filan ..[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 3 yıl 3 yaz tekrar tekrar aşk tazelediğimi hatırlıyorum. ama tadı çok farlı yaz aşkının :)[signature][hline]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yaz aşkı zaten bitmeye mahkumdur arada uzun mesafeler varsa. sırf yaz için geçerli bi aşk işte hehe.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
uzumlukek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 mesafe uzun ama teknoloji ilerledikce ileti$im kurma $ansı daha da artıyor. bu daha da acı veriyor;telefonun,bilgisayarın obur ucunda,elini uzatsan yakalayacakmı$sın gibi geliyor ama biliyorsun ki arada coook uzun mesafeler var.kimbilir,belki ileride ....
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hiçbir şekilde özlemi azaltmıyor o cihazlar. arada mesafe olacaksa ilişki hiç olmamalı bence. 2-3 ay çektim , tövbeliyim hehe.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben tutup Amerika'da yaşayan bi "cosplayera" aşık oldum. Fotoğrafçılık da yapıyo. Gitsem bana bakmaz, benden 2 yaş büyük. Üstelik ben onun her şeyini bilmeme rağmen o benim yaşadıımın bile farkında diil. Ama yine de gidicem Amerika'ya![signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! [Bu mesaj HUR_AFE tarafından 08 Ağustos 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar