Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz Aşkları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiç belli olmaz. bigün karşına gerçekten o çıkar. mesafeler hiçbirşey ifade etmez. 1. si hayal kırıklığıdır belki. belki 2.si de hayal kırıklığıdır. 3..4..5..... Ama bu onu aramaya devam etmene engel mi? Bence değil.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
Off kardeşim böyle topikler açıp insanların yarasını deşmeyin be... :([signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
aşk çok uzun sürer ama biter , sonra bağımlılık gelir .

yaz aşkları hayranlıktır , hayalperestliktir ... o kısa süreyi kendi gözünde çok fazla görürsün falan filan ..[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
yaz aşkı zaten bitmeye mahkumdur arada uzun mesafeler varsa.
sırf yaz için geçerli bi aşk işte hehe.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
mesafe uzun ama teknoloji ilerledikce ileti$im kurma $ansı daha da artıyor. bu daha da acı veriyor;telefonun,bilgisayarın obur ucunda,elini uzatsan yakalayacakmı$sın gibi geliyor ama biliyorsun ki arada coook uzun mesafeler var.kimbilir,belki ileride ....
Mesaj tarihi:
Ben tutup Amerika'da yaşayan bi "cosplayera" aşık oldum. Fotoğrafçılık da yapıyo. Gitsem bana bakmaz, benden 2 yaş büyük. Üstelik ben onun her şeyini bilmeme rağmen o benim yaşadıımın bile farkında diil. Ama yine de gidicem Amerika'ya![signature][hline]Bekle beni Mary!
Beş sene sonra ordayım!

[Bu mesaj HUR_AFE tarafından 08 Ağustos 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...