Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz Aşkları

uzumlukek

Öne çıkan mesajlar

hiç belli olmaz. bigün karşına gerçekten o çıkar. mesafeler hiçbirşey ifade etmez. 1. si hayal kırıklığıdır belki. belki 2.si de hayal kırıklığıdır. 3..4..5..... Ama bu onu aramaya devam etmene engel mi? Bence değil.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Sosyal ağlarda paylaş

aşk çok uzun sürer ama biter , sonra bağımlılık gelir .

yaz aşkları hayranlıktır , hayalperestliktir ... o kısa süreyi kendi gözünde çok fazla görürsün falan filan ..[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Sosyal ağlarda paylaş

yaz aşkı zaten bitmeye mahkumdur arada uzun mesafeler varsa.
sırf yaz için geçerli bi aşk işte hehe.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tutup Amerika'da yaşayan bi "cosplayera" aşık oldum. Fotoğrafçılık da yapıyo. Gitsem bana bakmaz, benden 2 yaş büyük. Üstelik ben onun her şeyini bilmeme rağmen o benim yaşadıımın bile farkında diil. Ama yine de gidicem Amerika'ya![signature][hline]Bekle beni Mary!
Beş sene sonra ordayım!

[Bu mesaj HUR_AFE tarafından 08 Ağustos 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...